ahmetnazim
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 0
General mobile discovery iş gören bir cihaz bence 2000 lira bence bir telefon için çok fazla bir rakam.Htc one 1400 gibi bir fiyatı olsaydı tercih edilebilirdi.Sonuçta bariz eksileri var şahsen ben 2000 lira vereceksem son özellikler 64 gb hafıza desteği su geçirmeme ve harika kamera özellikleri sunan bir cihaz olması gerekir.samsung diye bişi yok zaten bnm için.2000 lira vericeksin bir cihaza o cihaz hem son özelliklerde olmicak hem hafıza kartı olmicak hem su geçirecek hemde çizilecek kolayca hemde kamerası çok iyi olmayacak o zaman neye verdim 2000 lirayı.Ha ben zenginim istersem firmayı alırım diyosan orası da ayrı tabi.:laugh:
Su geçirmezlik ne allasen sanki suda yaşıyorsun. Cep telefonu bir aksesuardır herkesin elinde o yüzden s4'ler iphone'lar htc one'lar var. Dediğin özelliklerin hepsi tırt şeyler zaten. Hafıza kartı gereksiz kafa karıştıran saçma sapan bir şey. Ha çıkan batarya dersin onun sebebi var hadi tamam derim ama kimse hafıza kartı diye gelmesin. Ben 64 gb iphone kullanan görmedim herkes 32 gb ile idare ediyor. Zaten laf olsun diye bir şey bulmayan hemen hafıza kartı diyor anlamış değilim. Su geçirmezlik zaten sony nin hiçbir şey bulamadığı için diğer konularda da rekabet edemediği için çıkardığı bir telefon için son derece gereksiz bir özellik, one'ın kamera da sosyal paylaşım için yapılmış zaten neticede hiçbiri fotoğraf makinesi değil kaldı ki her fotoğrafa efekt yapılarak belli bir düzeyin üzerine çıkarmak mümkün. Senin de eksilerin var, benim de one ın da. Kimse, hiçbir şey mükemmel değil zaten amaç mükemmele yakın olanı almak. O da one oluyor. Ben demiyorum bunu, bir sürü cep telefonu sitesi editörü, yazarı diyor şimdi sen mi ben mi daha iyi biliyoruz bu işi yoksa profesyönelleri mi?