İos'tan Android'e yolculuk...

glossofobhia

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
516
merhaba arkadaşlar daha önceden bir çok android telefon kullandım sonuncusu motorola milestone2 idi ancak kasmalar yaşadım ve karar kılıp ıphone5 aldım ıphone5 çok iyi cihaz ne kasılma ne donma ancak çok sıkıcı geldi bana ve pişman oldum androide tekrar dönüş yapmak istiyorum 2000 tl bütçem var alınacak cihazlar belli ama yinede fikirlerinizi almak istedim ne alayım...

watchers

Doçent
Reaksiyon puanı
9
htc one kullanıcısı olarak söylüyorum keslinlikle htc one herşeyiyle bütün ihtiyaçları karşılayan bir telefon

glossofobhia

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
516
htc one kullanıcısı olarak söylüyorum keslinlikle htc one herşeyiyle bütün ihtiyaçları karşılayan bir telefon

bir noktada takıldım galaxy s4 8 çekirdekli bir işlemcisinin hızı 1.6 Ghz diğeri ise 1.2 Ghz bu ikisinin toplamımı oluyor anlamadım htc one düşünülebilir birde bir arkadaş galaxy note2 ile ıphone5 takas edeyim diyor üstüne 300 tl vereyim diyor ne yapayım?

Ɲevermore

Profesör
Reaksiyon puanı
249
HTC Butterfly S ve Note 3'ü bekle hatta Optimus G2 yakında çıkacak onu da bekle

watchers

Doçent
Reaksiyon puanı
9
ya beklemeye kalkarsan hep beklemekle geçer ömür onu bekle bunu bekle :) beklemek bitmez galaxy s4 tam olarak 8 çekirdekli denemez çünkü 8 çekirden aynı anda hiç bir zaman çalışmıyor 4 çekirden yüksek performans gerektiren işlemlerde diğer 4 çekirdek ise daha az işlem yükü oluşturan programlarda çalışıyor. note 2 konusuna gelirsek note2 telefon değildir benim için :)

Ɲevermore

Profesör
Reaksiyon puanı
249
Bekle pişman olursun özellikle HTC Butterfly S i bekle

glossofobhia

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
516
Arkadaşlar 3 marka içerisinde tercih yapacağım bir kere samsung istemiyorum malzeme kalitesini sevmiyorum donanımı basarak müşteri çekmeye çalışıyor neyse benim tercihlerim htc,lg veya sony arasında olacak bu markaların amiral gemileri olur veya başka modelleri arasından daha çok tavsiye bekliyorum karşılaştırma videolarınıda koyarsanız daha yardımcı olursunuz...

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Güncel...

not= ıphone5 satılıktır takas düşünülebilir mail veya pm atın mail= gokbora_root@yahoo.com

ahmetnazim

Doçent
Reaksiyon puanı
0
bir noktada takıldım galaxy s4 8 çekirdekli bir işlemcisinin hızı 1.6 Ghz diğeri ise 1.2 Ghz bu ikisinin toplamımı oluyor anlamadım htc one düşünülebilir birde bir arkadaş galaxy note2 ile ıphone5 takas edeyim diyor üstüne 300 tl vereyim diyor ne yapayım?

Hocam menülerde vb yerlerde yani telefonu zorlamayacak yerlerde 1.2 ghz lik a7 lik işlemci çalışıyor yani bu da takılmalar ve kasmalar yapabiliyor rehberi bile 3 saniyede falan açıyor telefon. 1.6 ghz lik olan ise oyunlarda ve işlemciyi zorlayan yerlerde çalışıyor a15 tipi işlemci olduğu için son derece hızlı ve oyunlarda da kaliteli ekran kartıyla birleşince iyi bir performans sunuyor. Ancak ben sana One öneririm benimkini telefonu çok kullanan biri olmadığım için sattım sen zaten yeni geçiyorsun android'e seni ancak htc one tatmin eder benden demesi en hızlı en stabil telefon açık ara one'dır. Butterfly s bekle bekle seneye gelirse gelir bir süre dünyada satılmaz o.

glossofobhia

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
516
Hocam menülerde vb yerlerde yani telefonu zorlamayacak yerlerde 1.2 ghz lik a7 lik işlemci çalışıyor yani bu da takılmalar ve kasmalar yapabiliyor rehberi bile 3 saniyede falan açıyor telefon. 1.6 ghz lik olan ise oyunlarda ve işlemciyi zorlayan yerlerde çalışıyor a15 tipi işlemci olduğu için son derece hızlı ve oyunlarda da kaliteli ekran kartıyla birleşince iyi bir performans sunuyor. Ancak ben sana One öneririm benimkini telefonu çok kullanan biri olmadığım için sattım sen zaten yeni geçiyorsun android'e seni ancak htc one tatmin eder benden demesi en hızlı en stabil telefon açık ara one'dır. Butterfly s bekle bekle seneye gelirse gelir bir süre dünyada satılmaz o.

samsung istemiyorum hocam zaten tasarımı ve kalitesi başlı başına bir facia bugün electro worlde yaklaşık 1 saat galaxy s4 inceledim pek beğenmedim diyebilirim daha sonra htc one inceledim kalite ve tasarımı mükemmel çok zarif bir cihaz tercihlerimi htc,lg ve sony arasında yapacağım...

NOT= ıphone'mi 2 aydır kullanıyorum ondan önce hep android kullanıyordum yani bir geçmişimiz var androidle keşke para vermeseydim ıphoneye çok sıkıldım...

Jake Sully

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
iPhone'unuz ne renk? Ayrıca istediğiniz fiyat nedir?

Chriminal

Asistan
Reaksiyon puanı
1
LG Optimus g ! arayuzu çok basarılı çokta hızlı . tavsiye ediyorum

drjacob

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
770
S4 veya htc one al derim

Chriminal

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Tam İphone 5 kafamdan silmişken . Ne yaptınız kardeş :)

İphone 5 iOS 7 jb olursa güzel olur haralde ya ? Çok kararsız kalıyorum ya bir karar veremedim . Lg Optimus G alıcaktım ?

Milton Sirotta

Profesör
Reaksiyon puanı
4
İlla ki Android ise HTC One, benim önerimi sorarsan iPhone 5S, yerinde olsam iPad 4 Wi-Fi 16GB + Lumia 520.

androchar

Asistan
Reaksiyon puanı
1
evet hocam yani htc one'ın performansı s4'den iyi bence htc one 4 çekirdek-1.7 ghz. diye biliyorum

hamza5806

Profesör
Reaksiyon puanı
22
bence telefon alma aldığın telefonda 2 hafta sonra sıkıcı gelecek

ahmetnazim

Doçent
Reaksiyon puanı
0
evet hocam yani htc one'ın performansı s4'den iyi bence htc one 4 çekirdek-1.7 ghz. diye biliyorum

Evet 1.7 Ghz'lik melez bir işlemci kullanıyor, arayüz hızında daha hızlı bir telefon yok şu anda. Ancak ben telefonu güç tasarrufu harici hiç kullanmadım bile ona rağmen en ufak takılma, kasma, geç açma yaşamadım. Arada facebook itlik yapıyor ama o da zaten afedersin bok gibi bir uygulama hangi telefonda hızlı kasmıyor ki. Güç tasarrufunda 1.2 ya da 1 Ghz'e iniyor işlemci bu da biraz batarya koruyor benim için önemli olan da batarya olduğu için hep öyle kullandım hem ısınmasını engelliyor.

Aksunguuur

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Samsung'a bulaşma. Saçma sapan sorunları var, sıkıntıları bitmiyor. HTC One tavsiye ediyorum bir S3 kullanıcısı olarak.

ProRat`

Profesör
Reaksiyon puanı
11
HTC One al ya da Xperia i1 (Honami) bekle bence. Samsung'a kesinlikle bulaşma.

sevket_19

Doçent
Reaksiyon puanı
0
General mobile discovery iş gören bir cihaz bence 2000 lira bence bir telefon için çok fazla bir rakam.Htc one 1400 gibi bir fiyatı olsaydı tercih edilebilirdi.Sonuçta bariz eksileri var şahsen ben 2000 lira vereceksem son özellikler 64 gb hafıza desteği su geçirmeme ve harika kamera özellikleri sunan bir cihaz olması gerekir.samsung diye bişi yok zaten bnm için.2000 lira vericeksin bir cihaza o cihaz hem son özelliklerde olmicak hem hafıza kartı olmicak hem su geçirecek hemde çizilecek kolayca hemde kamerası çok iyi olmayacak o zaman neye verdim 2000 lirayı.Ha ben zenginim istersem firmayı alırım diyosan orası da ayrı tabi.:laugh: