Ios’a taşı

mete20045

Öğrenci
Reaksiyon puanı
12
Merhabalar. Az önce Androidden geçiş yaparak ikinci el XS aldım en baştan tüm uygulamaları indirdim ve sonrasında iOS’a taşı uygulamasıyla fotoğrafları aktarabileceğimi öğrendim. Android telefonuma bu uygulamayı indirdim fakat iOS’da o uygulamaya nasıl ulaşacağımı bilmiyorum. AppStore’da bu uygulama yok. Anladığım kadarıyla iOS telefon ilk kurulumunu yaparken bu aktarma bölümü geliyor. O bölüme ulaşma şansım var mı? Nasıl yapabilirim?

Utku92

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,822
Telefonu sıfırlayın ardından androidden veri al diye ilerleyen adımlarda çıkıyor. Ardından iosa taşı uygulamasını açın kod veriyor o kodu iPhone da yazın bu kadar.

mete20045

Öğrenci
Reaksiyon puanı
12
Yeni aldığım telefonu sıfırladım fakat başlangıçta hiç androidden taşı bölümü gelmedi direk olduğu gibi açıldı. Merhaba denen bölüm yoktu

Utku92

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,822
Yeni aldığım telefonu sıfırladım fakat başlangıçta hiç androidden taşı bölümü gelmedi direk olduğu gibi açıldı. Merhaba denen bölüm yoktu
Tam yapamamışsınızdır. Fabrika ayarlarına döndürün. Media Markt da çok yapmıştım baya telefon geçti elimden.
Mesaj otomatik birleştirildi:

icloud dan da çıkış yapın öyle deneyin.

İlkeo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Whatsapp mesajlarını taşımak için satın aldığım programı bir kere kullandım 6 Martta süresi dolacak. Kullanmak isterseniz mail atabilirsiniz. ilkeon@yahoo.com