İos7 de yaşadığım sorun acil yardım

3faruk3

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kullandığım cihaz iphone 5 .. Telefonuma ios 7 yükledim çok stabil çalışıyor fakat cihazı actıktan 15-20 dakika sonra bildirim paneli ve denetim merkezini kullanamıyorum .. Aşagıya - yukarıya cekince acılmıyorlar.. Telefonu kapatıp acınca çalışmaya başlıyorlar fakat 15 dk sonra yine aynı .. Sorunu bir türlü anlayamadım . Yardımcı olurmusunuz

sdelta

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
145
Yazılımsal bir sıkıntı var demek ki restore yapmanızı tavsiye ederim.

OnurErgin

SDN Okuru
Reaksiyon puanı
0
sadece telefon ayarlarını sıfırla verilerin silinmez sorun düzelir

3faruk3

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Peki resim vs silinirmi sıfırlasam içinde cok önemli ve değerli fotograflar varda ..?

Ali TEMEL

Profesör
Reaksiyon puanı
92
Sen her ihtimale karşı yedeğini alıp öyle restore et :)

seyhanursel

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Kullandığım cihaz iphone 5 .. Telefonuma ios 7 yükledim çok stabil çalışıyor fakat cihazı actıktan 15-20 dakika sonra bildirim paneli ve denetim merkezini kullanamıyorum .. Aşagıya - yukarıya cekince acılmıyorlar.. Telefonu kapatıp acınca çalışmaya başlıyorlar fakat 15 dk sonra yine aynı .. Sorunu bir türlü anlayamadım . Yardımcı olurmusunuz
kardesim eski ios7 beta yüklediysen ve onlarda yedek aldiysan yedegide bu final ios7 sürümüne yüklediysen bu gayen normal tekrar restore et ve yedeklemeyi yükleme bu kadar

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Peki resim vs silinirmi sıfırlasam içinde cok önemli ve değerli fotograflar varda ..?
iki gözüm indir pc ye icloud fotograf uygulamasini bütün fotolai aktar allah allah ya sonrada restore et ve yedeklemeyi yükleme