iOS telefon mu, Android telefon mu?

frhtaydemirrr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Merhaba arkadaşlar. 3 cihaz arasında kararsız kaldım. Kısaca şöyle bahsedeyim.
1. Note 20 Ultra
2. S21 Ultra
3. 12 Pro Max

Cihazı Sosyal Medyalar, fotoğraf çekimi ve düzenleme , film ve bi kaç uygulama dahil olmak üzere kullanıyorum. Oyun oynamak gibi bir alışkanlığım yok. Note 20 Ultra istediğim ve almayı düşündüğüm cihaz. Ama diğer iki seçenekte hiçe sayılacak cihazlar değil. 3ü de üst düzey cihaz. Hangisini ve ne nedenle almalıyım. Bu kararsızlığıma yardımcı olabilirseniz çok sevinirim ?

Herobrine

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,024
Zevke göre değişebilir.

efemurato

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
2,044
bence ios benim iphone 4. kattan düştü tamir ettirdik sapasağlam şuan sadece kasa ve ekran değişti 250 tl ye düşünün siz.

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
1. Note 20 Ultra
2. S21 Ultra
3. 12 Pro Max

Cihazı Sosyal Medyalar, fotoğraf çekimi ve düzenleme , film ve bi kaç uygulama dahil olmak üzere kullanıyorum. Oyun oynamak gibi bir alışkanlığım yok. Note 20 Ultra istediğim ve almayı düşündüğüm cihaz. Ama diğer iki seçenekte hiçe sayılacak cihazlar değil. 3ü de üst düzey cihaz. Hangisini ve ne nedenle almalıyım. Bu kararsızlığıma yardımcı olabilirseniz çok sevinirim ?
Note 20 ultra yı salla.Diğer ikisi için şunu diyebilirim:Eğer sosyal medya instagram storiese video atıyorsan,ikinci el takıntın varsa İPhone 12 pro max; sosyal medya instagram storiese video atmam fotoğraf atarım,ikinci el umrumda değil,5 yıl performans konusunda memnun etsin,120hz ekran hızı ve çok iyi Stereo hoparlör deneyimi yaşamak istiyorum diyorsan S21 ultra öneririm.İyi forumlar.

muharrem4201

Profesör
Reaksiyon puanı
952
12 pro max en iyi seçim olur bence.

frhtaydemirrr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2

Note 20 ultra yı salla.Diğer ikisi için şunu diyebilirim:Eğer sosyal medya instagram storiese video atıyorsan,ikinci el takıntın varsa İPhone 12 pro max; sosyal medya instagram storiese video atmam fotoğraf atarım,ikinci el umrumda değil,5 yıl performans konusunda memnun etsin,120hz ekran hızı ve çok iyi Stereo hoparlör deneyimi yaşamak istiyorum diyorsan S21 ultra öneririm.İyi forumlar.
Video konusunda niye ayırdın ikisini peki ?

frhtaydemirrr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Sosyal medya video diyelim.Fotoğraf tarafında sorun yok

İphone 12 pro max daha iyi video çekiyor ve çekilen videoyu sosyal medyada paylaştığında android tarafında kalite çamur gibi olurken,iPhone da kalite kaybı olmuyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İphone 12 pro max daha iyi video çekiyor ve çekilen videoyu sosyal medyada paylaştığında android tarafında kalite çamur gibi olurken,iPhone da kalite kaybı olmuyor.
Fotoğraf düzenleme uygulaması kısmıda önemli benim için. Sadece video olarak bitmiyor. Bu uygulamaları rahat bir şekilde kullanabilecek miyim.

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
Mesaj otomatik birleştirildi:

Fotoğraf düzenleme uygulaması kısmıda önemli benim için. Sadece video olarak bitmiyor. Bu uygulamaları rahat bir şekilde kullanabilecek miyim.
İphoneların fotoğraf düzenleme uygulaması gayet iyi.Siz kendinize şu soruları sorup cevabını arayın:İkinci el takıntınız var mı? İnstagram storiese video atarmısınız?

frhtaydemirrr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
İphoneların fotoğraf düzenleme uygulaması gayet iyi.Siz kendinize şu soruları sorup cevabını arayın:İkinci el takıntınız var mı? İnstagram storiese video atarmısınız?
İkinci el almayacağım. Video ise çok sık atmam.

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
İkinci el almayacağım. Video ise çok sık atmam.
Hocam ikinci el almanızdan bahsetmedim.Bugün 15000 TL ye 12 pro aldın diyelim.1 yıl sonra 15000 TL ye yada 14500 TL ye satabilirsin.İkinci elden kastım değer kaybetmemesi.İkinci el takıntın yoksa,Sosyal medyada instagram storiese video atmıyorsan,iyi fotoğraf performansı,çok iyi ekran kalitesi ve 5 yıl performans için S21 ultra alabilirsin.

Son düzenleme:

Senior_53

Profesör
Reaksiyon puanı
5,341
note 20 ultra yı salla zaten
s21 ultra ve 12 pro max kaldı
ikisi de üzmez diye düşünüyorum bende 12 pro max bir adım öne çıkıyor gibi :)

Yusuf GARİP

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Senin bu kadar paran mı var be kardeş
Bu kadar paran varsa 12 pro max derim

Mert Şefik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,580
1. Note 20 Ultra
2. S21 Ultra
3. 12 Pro Max

1.cihazı alın

rosellealper

Doçent
Reaksiyon puanı
416
1. Note 20 Ultra
2. S21 Ultra
3. 12 Pro Max

S21 ulti

LoKi*

Doçent
Reaksiyon puanı
486
WhatsApp,instagram vb. uygulamalarda video çekip yolluyorsanız iphone 12 pro max yoksa s21 ultra

KralTektir

Asistan
Reaksiyon puanı
258
1. Note 20 Ultra
2. S21 Ultra
3. 12 Pro Max

Fazla bütçen varsa 12 al git deirm

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
Samsung ve 5 yıl performans ?
Arkadaşımda S7 edge var.İlk çıktığında aldı.Hala kullanıyor.Performans ve akıcılık konusunda sorun yaşamıyor.Sen kullanmasını bilirsen (gereksiz programları devre dışı bırakıp, animasyonları 0,5x yapıp,her güncellemeye sazan gibi atlamazsan) Samsung amiral gemisi cihaz 5 yıl performans konusunda seni memnun eder.

emreqoral

Öğrenci
Reaksiyon puanı
29
Arkadaşımda S7 edge var.İlk çıktığında aldı.Hala kullanıyor.Performans ve akıcılık konusunda sorun yaşamıyor.Sen kullanmasını bilirsen (gereksiz programları devre dışı bırakıp, animasyonları 0,5x yapıp,her güncellemeye sazan gibi atlamazsan) Samsung amiral gemisi cihaz 5 yıl performans konusunda seni memnun eder.
Bu dediklerini yapmadan bir iPhone cihaz seni zaten 5 yıl götürür.