MR.Anonymous
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 498
iOS 9 düzeldi abartmayın.
Sizin kasmaktan kastınız nedir bilmiyorum ama bende iOS 9.1 yağ gibi akıyor adeta bir Bebek poposu gibi pürüzsüz..
kullandığınız cihaz nedir merak ettim doğrusu?
Fanboylara bak ya. 5s g2yi cebinden çıkarırmış. G2den iosa geçiceksen iphone 6ya geç. 5s devri bitti.
Merhaba arkadaslar suan bende g2 var. Ben bugune kadar hep android kullandm hic ios kullanmadm artik android den sogudum sıkıldım. Ben diyorum ki g2 yi satıp yerine ikinci el bi 5s alsam nasıl olur sizin fikirlerinizide ogreniyim dedim.
Troll gibimi duruyorum.
Troll gibimi duruyorum.
Merhabalar;
Bazı arkadaşlar benim için apple fanboyu demişarkadaşlar ben 5s de kullandım g2 de. Kimsenin avukatligını yapmıyorum bunu belirteyim. Fanboy falanda degilim. Teknik olarak yorumluyorum cihazları. Hiçbir cihaz bende hayranlık uyandiramaz çunku hıçbırı 4/4 lük degil oncelikle bunu belirteyım.
Konuya gelicek olursak. Lg g2 1000 tl bandında tavsiye ettigim bir ürün. Ekranı, tasarımı, batarya ömru, arayuz stabilitesi başarılı, snapdragn 800 ile full hd ekranda iyi bir performans sunuyor.
Burda kıyaslanan cihazlar 5s ve g2. İkisini kyasladgımzda 5s kamera, işlemci, sistem performansı, kasa malzeme kalitesi konularında daha başarilı.