IOS merakım aldı basini gitti

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Sizin kasmaktan kastınız nedir bilmiyorum ama bende iOS 9.1 yağ gibi akıyor adeta bir Bebek poposu gibi pürüzsüz..

soul4p

Asistan
Reaksiyon puanı
4
aynen 6 derim ama gözünü kapatmadan : )

hiqhpower

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar lütfen fanboyluk yapmayı bırakıp objektif yorum yapalım ben eski bir g2 sahibi olarak 5s'i bırakın 5e geçip çok ama çok fark gördüm her yönden (pil konusunu dışarıda bırakıyorum) şuan ip6 64 gb sahibiyim evet 9.0da bir takım problemler gördüm ama 9.1 yine toparladı kesinlikle her yönden ios ağır basıyor ve iphone 5s hala piyasası olan hele ki aynı dönemde çıkan android cihazlara nazaran benim sana nacizhane önerim imkanını zorlayabiliyorsan iphone 6 alman (g2'den ip5'e geçtiğimde ekran zorlamıştı biraz) ben çok memnun kalacağını düşünüyorum, herkese saygılar.

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Benim nazarımda 5s den 6 ya geçmek çok mantıklı değil. Neticede sadece ekran farkı var. Performans kamera batarya konusunda uçurum farklar yok.

Can-K.

Doçent
Reaksiyon puanı
17
Eğer cihazınızda 1.000 Tane fotoğraf varsa kasar.Bende 5 tane var sadece uygulama sayısıda az.Gayet şakır şakır akıyor.

S

SDN Okuru wc

SDN Okuru
yuh dandiPhone 5s öneren ve yeni model öneren var ama en komik durum bazısı modaya uymak için telefon alıyor dandiPhone 6s önermesinin sebebide modaya uymak... konu sahibide troll cevap veren ona göre cevap yazsın...

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Merhaba arkadaslar suan bende g2 var. Ben bugune kadar hep android kullandm hic ios kullanmadm artik android den sogudum sıkıldım. Ben diyorum ki g2 yi satıp yerine ikinci el bi 5s alsam nasıl olur sizin fikirlerinizide ogreniyim dedim.

Mehmet troll değilsin değil mi?

MehmetA097

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Bu arada para az daha para biriktirip 6 plus alicam cevaplariniz icin tesekkurler.

serhat_satir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Eski bir iPhone kullanıcısıyım HTC One m8 ile androide geçtim ve m9 devam ettirdi buna ama geriye dönüş yaptım şuanda 6 plus kullanıyorum. İnan ios bambaşka bişey

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
Merhabalar;

Bazı arkadaşlar benim için apple fanboyu demiş :) arkadaşlar ben 5s de kullandım g2 de. Kimsenin avukatligını yapmıyorum bunu belirteyim. Fanboy falanda degilim. Teknik olarak yorumluyorum cihazları. Hiçbir cihaz bende hayranlık uyandiramaz çunku hıçbırı 4/4 lük degil oncelikle bunu belirteyım.

Konuya gelicek olursak. Lg g2 1000 tl bandında tavsiye ettigim bir ürün. Ekranı, tasarımı, batarya ömru, arayuz stabilitesi başarılı, snapdragn 800 ile full hd ekranda iyi bir performans sunuyor.

Burda kıyaslanan cihazlar 5s ve g2. İkisini kyasladgımzda 5s kamera, işlemci, sistem performansı, kasa malzeme kalitesi konularında daha başarilı.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
Merhabalar;

Bazı arkadaşlar benim için apple fanboyu demiş :) arkadaşlar ben 5s de kullandım g2 de. Kimsenin avukatligını yapmıyorum bunu belirteyim. Fanboy falanda degilim. Teknik olarak yorumluyorum cihazları. Hiçbir cihaz bende hayranlık uyandiramaz çunku hıçbırı 4/4 lük degil oncelikle bunu belirteyım.

Konuya gelicek olursak. Lg g2 1000 tl bandında tavsiye ettigim bir ürün. Ekranı, tasarımı, batarya ömru, arayuz stabilitesi başarılı, snapdragn 800 ile full hd ekranda iyi bir performans sunuyor.

Burda kıyaslanan cihazlar 5s ve g2. İkisini kyasladgımzda 5s kamera, işlemci, sistem performansı, kasa malzeme kalitesi konularında daha başarilı.

%100 doğru tespit .