seyhmus21
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 255
Sizce hangisi
Neden düz 7 veya 8 kesinlikle alınmamalı ?Bu anket tam olmamış bence bütçenide belirtmelisin. Tabi ki en iyi versiyonu X alınır ama senin 3500 tl varsa 7 plus al 4500 tl varsa 8 plus al 6000 varsa X al bence cevap bu ama düz 7 ve 8 alma derim kesinlikle
Neden düz 7 veya 8 kesinlikle alınmamalı ?
Oıs ıphone 7 de var batarya olarak evet büyük ekran olarak evet ben de şahsen iPhone 7 Plus almak için gittim ama ıphone 7 aldım biraz büyük geldi malum öğrenci de olduğum için biraz sorun olabilirdi kamerası olarak da gayet memnum çok büyük bir fark olacağını sanmıyorum ben plus ile düz modelinÇünkü ekran ppi ve batarya daha yüksek daha uzun ömürlü. Diğer olay ve önemli bence kamera pluslarda çok daha iyi neden düzlerde çift yapmıyorlar o da enteresan halbuki ram olsun rom olsun işlemci olsun aynı. Her şekilde plus daha üst. 8 lerde her iki seride de ois varmı bilmiyorum ama 7 lerde sadece plusta var diye biliyorum kamerada.
Oıs ıphone 7 de var batarya olarak evet büyük ekran olarak evet ben de şahsen iPhone 7 Plus almak için gittim ama ıphone 7 aldım biraz büyük geldi malum öğrenci de olduğum için biraz sorun olabilirdi kamerası olarak da gayet memnum çok büyük bir fark olacağını sanmıyorum ben plus ile düz modelin