iOS ekosisteminde hangi amiral gemisini tercih edersiniz

iOS ekosisteminde hangi amiral gemisini tercih edersiniz

• iPhone 8

Kullanılan: 0 0.0%
  • iPhone 8 plus

Kullanılan: 3 27.3%
  • iPhone X

Kullanılan: 5 45.5%
  • iPhone 7 Plus

Kullanılan: 3 27.3%
  • İPhone 7

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    11
M

Murat Burç

SDN Okuru
X
Gerisi kalas zaten
--- Gönderi Güncellendi ---
Çentikmiş siyah bantmiş
Siyah bantin çözümü var öbürlerindeki eşek kadar beyaz bantin çaresi yok.

ufukceylan

Asistan
Reaksiyon puanı
84
Bu anket tam olmamış bence bütçenide belirtmelisin. Tabi ki en iyi versiyonu X alınır ama senin 3500 tl varsa 7 plus al 4500 tl varsa 8 plus al 6000 varsa X al bence cevap bu ama düz 7 ve 8 alma derim kesinlikle

WellTime54

Profesör
Reaksiyon puanı
1,000
Seçeneklere 2018 modellerini beklemeyide ekleyeydin iyiydi ben hiç birini tercih etmem 7 kullanıyorum gerçide :)bugün alacak olsam almam hiç birini yeni modelleri beklerim

Astrea Virgo

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
15,464
Şimdilik İphone 8 Plus diyorum İphone X te olması lanet ettirecek kusurlar var

Ok@N_

Öğrenci
Reaksiyon puanı
12
birazda maddiyat ile alakalı bence yani durum el veriyorsa X alınır yok durum el vermiyor da illaki iyi olsun deniliyorsa kırmızı 7 plus bence

ufukceylan

Asistan
Reaksiyon puanı
84
Neden düz 7 veya 8 kesinlikle alınmamalı ?

Çünkü ekran ppi ve batarya daha yüksek daha uzun ömürlü. Diğer olay ve önemli bence kamera pluslarda çok daha iyi neden düzlerde çift yapmıyorlar o da enteresan halbuki ram olsun rom olsun işlemci olsun aynı. Her şekilde plus daha üst. 8 lerde her iki seride de ois varmı bilmiyorum ama 7 lerde sadece plusta var diye biliyorum kamerada.

Doğukan OZAN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Çünkü ekran ppi ve batarya daha yüksek daha uzun ömürlü. Diğer olay ve önemli bence kamera pluslarda çok daha iyi neden düzlerde çift yapmıyorlar o da enteresan halbuki ram olsun rom olsun işlemci olsun aynı. Her şekilde plus daha üst. 8 lerde her iki seride de ois varmı bilmiyorum ama 7 lerde sadece plusta var diye biliyorum kamerada.
Oıs ıphone 7 de var batarya olarak evet büyük ekran olarak evet ben de şahsen iPhone 7 Plus almak için gittim ama ıphone 7 aldım biraz büyük geldi malum öğrenci de olduğum için biraz sorun olabilirdi kamerası olarak da gayet memnum çok büyük bir fark olacağını sanmıyorum ben plus ile düz modelin

ufukceylan

Asistan
Reaksiyon puanı
84
Oıs ıphone 7 de var batarya olarak evet büyük ekran olarak evet ben de şahsen iPhone 7 Plus almak için gittim ama ıphone 7 aldım biraz büyük geldi malum öğrenci de olduğum için biraz sorun olabilirdi kamerası olarak da gayet memnum çok büyük bir fark olacağını sanmıyorum ben plus ile düz modelin

Hayırlı olsun güle güle kullan. i7 de çok güzel cihaz tabiki kamerasına kimse kötü diyemez bir kaç fark var tabi ama artık önemi yok keyfini çıkar telefonun :)