iOS 9 Sorunlu mu?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shiftdelete.net
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

seyhmus21

Profesör
Reaksiyon puanı
255
Steve Jobs Döneminde ios 5'te wifi sıkıntısı şebeke problemi reset atma problemi vardı ve genelde X.1 sürümlerinde bu gideriliyordu aynı şey ios 9 içinde geçerli stabil olmasını isteyen ios 9.1'i beklesin

MR.Anonymous

Dekan
Reaksiyon puanı
498
Steve Jobs Döneminde ios 5'te wifi sıkıntısı şebeke problemi reset atma problemi vardı ve genelde X.1 sürümlerinde bu gideriliyordu aynı şey ios 9 içinde geçerli stabil olmasını isteyen ios 9.1'i beklesin

9.1 beta 2 de işler pek öyle değil.

seyhmus21

Profesör
Reaksiyon puanı
255
Hayır saçma tarafı daha kararlı bir sürüm olacak dediler düzeltme sürümü dediler ### oldu.
Onca betadan geçiyor ios 5'ten beri x.1 sürümlerinde düzeliyordu sorununuz düzelmiyorsa demek artık x.2 sürümleri stabil olacak demektir.

kenans90

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Uygulamaları açtığınızda siyah ekran veriyorsa, app'yi remove edip tekrar kurun, düzeliyor. 5s kullanıyorum. IOS 9 gayet stabil ve akıcı bir işletim sistemi. Herkesin kullanmasını tavsiye ederim.

B

bariss034

SDN Okuru
iphone 6 kullanıyorum, ios 9.0.1 güncellemesiyle beraber kişisel erişim noktası butonu pasif hale geldi , bu durumu yaşayanlar yada çözüm bulanlar varsa bu paragrafın altına yorum yapabilirmisiniz?

E

Elif5

SDN Okuru
Bende 5s kullanıyorum gerçekten çok pişman oldum 9.1 güncellemesi de geldi ama hala aynı şikayetleri yaşıyorum 1 senedir kullanıyorum bir kere bile takılmadı telefonum bir sıkıntı yaşamadım ama güncellemeden sonra telefonum bildiğin donmaya başladı özellikle klavye kullanırken. Bence çok gereksiz ve zarar verici bi güncellemeydi en yakın zamanda bir çözüm getirilmezse bundan sonra tercihim apple olmaz.

K

Kasıyor

SDN Okuru
Abicim berbat bi sürüm bu böle giderse iphone satarım bn ayıp ya gerekeni yapın değiştirin şu sürümü

S

SDN 34 Okuru

SDN Okuru
Rehber aramaları saçmalamaya başladı. Ana ekranda iken, rehberimden birini bulmak istedigimde, aramayi, mesajlar ve mailler arasinda yapiyor. Rehber'e bakmiyor bile. O yuzden once kisi listesini acip, ordan kisiyi bulmak zorunda birakiyor.

Bir de bir cok uygulama kitleniyor. Ya da gerekcesiz olarak kapaniyor. (mesela twitter. Bazen kullanmak icin bir kac kez acmam gerekiyor. Zira kendiliginden kapaniyor)

Bir Suru Bug'u olan bir versiyon olmus.

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
8.4.1 imzaları kapandı sanırım bu sefer apple kendine güveniyor ios 9.0.2de

Creative

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
17,382
Sabah arkadaşın 4S'te makine tamamen takıldı. Reset ile anca kendine gelebildi. Eski modellerde bir sorun olabilir mi?

PrestigeMan

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Eski telefonlarla alakalı değil 9 la ilgili sıkıntı.

mito

Asistan
Reaksiyon puanı
4
benim 4s de sorun yok hatta açılışı hızlandı sadece arada azda olsa takılmalar oluyor bu da normal sonuçta 4s:yes:

S

SDN1 okuru

SDN Okuru
Keşke yuklemeseydım telefonum çok hata verır oldu uyugulanalar donuyor ekran gıdıp geliyor telefon bıldıgın hantallaştı !!!

tebevolimo1940

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İOS 9 sorunlu olmaz olur mu! Iphone 5s kullanıyorum. 8.4 teyken böyle bir sıkıntı yoktu. ama şimdi sürekli bir donmalar kasmalar bilmem neler. soğudum telefondan.

karamanoglu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
9.0.2 ile oluşan tek bir problem var oda klavye donmaları ve geriden gelmeleri.

Apple siyah ekran ile klavye yi tamamlarda güzel bir işletim sistemi olarak 9 kadar devam edebiliriz.

S

SDN Okurddddd

SDN Okuru
iphone 4s kullanıcısıyım game cantere giremez oldum oyunlarım açılmıyor ayarlardan game centere basıyorum telefon kasıyor ayarlardan atıyor menüdeki game centere giriyorum ordada takılıyor oyun oynanmıyor bu yüzden :(:cursing::cursing::crying:

emrhyldrm

Doçent
Reaksiyon puanı
89
iPhone 6 iOS 9.0.2 yaşadığım sorunlar. Spotlight aramasında rehberimdeki kayıtlı olan bazı kişileri bulmuyor. Birde iCloud fotoğraf ayarları aşağıdaki şekilde olduğu halde film rulosundaki bazı fotoğrafları iCloud'dan geri yüklemeye çalışıyor fakat tamamlanmıyor.
82329111d9511325645667fcd15c3e48.jpg

Birde güncelleme gelen uygulamaları güncellediğim zaman Appstore'da uygulama simgeleri görünmüyor.
59f3e39ba74f639655eac40f5e1ac4fe.jpg

J

Jakowa12344677

SDN Okuru
Iphone 5s kullanıyorum ve mesaj yazarken inanılmaz bir kasılma var ios 9 şa birlikte olan bir sorun ve bir an önce düzeltilmeli sizde de aynı sorun var mı merak ediyorum emolojilere girip klavyeye geri dönerken büyük sorun var !

karamanoglu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Şu an uygulamalar ve geçişlerde bir sıkıntı kalmadı tek sorun yukarıda bahseden arkadaş gibi klavye üzerinde.

A

antep272727

SDN Okuru
şebeke sorunu var ortak operatör kullanmamıza ragmen arkadasımın şebekesi full çekerken bende servis yok diyor ve ios 9.1 sürümünü yükledikten sonra yapmaya başladı ıphone 6 kullanıyorum bu arada internete girmiyor

S

Sdr özSDN Okuru

SDN Okuru
Berbat bir sürüm. Kameram bozuldu siyah ekranın geliyor süreklı fotoğraf kesınlıkle çekeliyorum, kamerayı açtığım zaman direk sıyah ekran karsıma çıkıyor.. Ne yapıcam bilmiyorum..

M

Misafir87534579

SDN Okuru
Evet aynen ben ipad4 kullaniyorum guncellemeyi yukledikten sonra hicbir video açilmiyor

vidius

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ipad mini 4 var bende de. Güncellemeden sonra, herhangi bir uygulamadan (mesaj, mail, site) linke tıkladığımda ekran donuyor. Uygulamayı kapatmak zorunda kalıyorum (sürüm 9.3)