iOS 9 Sorunlu mu?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shiftdelete.net
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

shiftdelete.net

SDN Okuru
iOS 9 Sorunlu mu?

Apple'ın yeni mobil işletim sistemi iOS 9, yayınlanmasından kısa süre sonra birçok kullanıcıdan şikayet almaya başlayınca akıllara, "iOS 9 sorunlu mu?" sorusunu getirdi!

iOS 9 ile ilgili bu sorunlar hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizinde iOS 9 kurulumu sonrası yaşadığınız, benzer sorunlar var mı?

mito

Asistan
Reaksiyon puanı
4
bende tam tersi iphone 4S açılışı hızlandı:thumbup1:

PrestigeMan

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Şarj konusunda kötü sanırım. Pek tatmin etmedi pil kullanımı sizdede düşük mü?

S

SDN Okuruu

SDN Okuru
Iphone 6 kullanıcısıyım. Telefonda geçişlerde takılma, safaride ekrana dokunmadığım halde kendiliğinden asagi yukarı sayfanın kayması, uygulama açılışlarında bir-iki saniye siyah ekran, ekran hareketleri ve efektlerinin uygulama giris ve cikislarında kaybolması... daha sayayım mı!!!

S

SDN Okurum mm

SDN Okuru
Bende iphone 6 var sanki bazı uygulamalar çok çok az geciklemeli açılıyor gibi yani mesela mesajlara tıkladığımızda tıklar tıklamaz bir pencere açılmıyorda 30 40 milisaniye bekleyip pencere öyle açılıyor

E

Emre4205

SDN Okuru
İphone 6 plus kullanıcısıyım telefonda menü geçişlerinde arama menüsünde takılma meydana geliyor bildiğin telefon kasmaya başladı

B

BİLALDMR

SDN Okuru
Bir İphone Hastası oLarak Resmen Nefret Ettim Mesajlaşmada Sizdede oLuyormu Arkadaşlar Sesli Yanıt Duruyor Mesaj Yazarken Bile Gitmiyor Kullanmayacam artık iphoneyi

S

SDN Okuruu

SDN Okuru
iphone 5 e güncellemeyi yaptıktan sonra,5 dakikaya bir yeniden başlatıyor.aşırı derecede donma sorunu yaşıyorum.Şuan telefon kullanılamayacak hale geldi yarın ilk iş servise gideceğim.

N

Nyamkahard

SDN Okuru
arkadaslar dun gece ıos 9 u yukledım.telefonum 5c. sabah kalktım açtım telefonu hıc bı sorun yoktu bıraz ugrastım falan sonra ekranı kapattım bı baktım yukardan asagı cektıgımız bıldırım seyı ekranın tam ortasında durdu hıc oynamıyo.alt ve ust tarafın dokunmatıgı calısmıyo ama bıldırım seyının ıcındekı seylere dokunabılıyom yardım eder mısınız

E

Ervüş

SDN Okuru
İphone 6 kullanıyorum güncelleme yüzünden resmen kasmayan telefon kasmaya başladı klawye kasıyo msj yazarken sesli yanıt çıkıyo ve gitmiyor msjları kapatıp tekrar girmem gerekiyo sayfalar arasında geçiştede cok kasıyor berbat bir güncelleme gercekten

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
260
İphone 6 kullanıyorum güncelleme yüzünden resmen kasmayan telefon kasmaya başladı klawye kasıyo msj yazarken sesli yanıt çıkıyo ve gitmiyor msjları kapatıp tekrar girmem gerekiyo sayfalar arasında geçiştede cok kasıyor berbat bir güncelleme gercekten

Restore yapınca o kadar kasma olmuyor. Fallout shelterda kasma gördüm ben. Stabilleştirir apple.

S

SDN Okuru35

SDN Okuru
Iphone 6 plus kullanıcısıyım ios 9 yükleyene kadar sıfır sıkıntı yaşadığım telefon şuan sanki 4 yıllk bir android telefon gibi. Klavye kasıyor uygulamalar da açılmama sorunu tıkladıkdan 3 dk sonra tepki verme.. 3 milyardan fazla verdiğim telefon buysa yazıklar olsun.

muratveb

Profesör
Reaksiyon puanı
56

Kesinlikle katılıyorum. Aynı şekilde iPhone 6 kullanıcısıyım ve sizin yazdığınız tüm sorunları yaşadım. Ve daha fazla tahammül edemeyip 8.4.1'e dönüş yaptım imzalar kapanmadan.

Sanırım Apple bu duruma biran önce el atmak durumunda. Cihazı öncelikle güncellemiştim. Sorun ondan kaynaklı olabilir diyerekten sıfırdan geri yükleyerek kurdum ama nafile.

Güzel tarafları da var ama tamamen sorunlı bir güncelleme oldu iOS9 . Bakalım ilerki günlerde 9.0.1 ..vs gibi bir yama ile düzelecek mi..

MR.Anonymous

Dekan
Reaksiyon puanı
498
Apple bunu bir an önce düzeltmeli. Android kullanıyormuş gibi hissediyorum ve içimden 2500₺ ### oldu diyorum.

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
260
Apple bunu bir an önce düzeltmeli. Android kullanıyormuş gibi hissediyorum ve içimden 2500₺ ### oldu diyorum.

Aynen abi ya. Fallout shelter oynarken giriş seviyesi bir android gibi kastı. 8.4.1'e dönsek mi?

seyhmus21

Profesör
Reaksiyon puanı
255
Bazen benimde angry birds score hero ve unkilled oyununda hafif kasmalar oluyor.İos 9 ile android devrine merhaba:w00t:

M

Misafir 2347744

SDN Okuru
Bendede büyüreci açıyorum renkleri ters çeviriyor siri çalışmıyor tuş kilidini kapeeatırken ekranda soluk bir renk çıkıyor çok kasıyor birde safaride ekran kendiliğinden oynuyor vs bi çok sorun var

T

Tgce

SDN Okuru
Bende 5s kullanıyorum ve aynı sorunlar. Neredeyse telefonum bozuldu zannedip garantiye gönderiyordum. Sanki dokunmatiğinde de birazcık sorun oluştu gibi geldi bana ayrıca.

Z

Zynpayşe

SDN Okuru
5s kullanıcısıyım telefon güncellemeden sonra kastıkça kasıyor ya ne biçim yazılım bu hatalarla dolu resmen telefonumu mahfetti lütfen en kısa zaman da düzeltilsin bu!!

S

SDN Okur

SDN Okuru
:cursing:henüz dediklerinizden birisi olmadı ama hücreselde büyük sıkıntım var hücreseli açıp hiç bir uygulamaya giremiyorum internet yok diyor telefon servisini aradım telefonu fabrika ayarlarına çevirdim ama nafile hala aynı internetim var ama kullanamıyorum şaka gibi biran önce ios 9 a el atmaları gerek

S

Samedyilmaz

SDN Okuru
Hücresel veri menüsünde bir uygulamanın HV'sini açıyorum açılmıyor tekrar kapanıyor bikaç uygulamada bu söz konusu kafayı yemezsem iyi. Apple nasıl böyle bir sürüm yapar anlamak mümkün değil. Açık uygulamaları kapatma menüsüde berbat , uygulamaların bazılarında açılışta ilk siyah ekran geliyor yarım saniye falan. Böyle bir berbat sürüm için tüm apple ahalisini tebrik etmek lazım!!

F

Ftmbkr

SDN Okuru
Spootlight aramasında klavye çalışmıyor. Uygulamalara geçiş yavaşladı. Whatsup açılırken önce siyah bir ekran açılıyor. Uygulamaların içindeki dil İngilizce ye döndü. Daha ne diyeyim

S

Sinandfscbddhbb

SDN Okuru
Hücresel ağda istediğimiz uygulamayı kaçıp istediğimizi kapatabiliyoruz biliyorsunuz. Mesela instagramı açtım geri kalanları kapattım çıktığımda bi bakıyorum etkin değil kendi kendine devre dışı bırakmış. Umarım sıkıntımı alayabildiniz

drakulagold

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Abi ben iPhone 6 Plus kullanıyorum. İOS9 telefonumu mahvetti. Tek kelimeyle bir android oldu. Sınırsız sayıda kasıyor. Hücresel verim çalışmıyor. Acilen İOS9 güncellenmeli. Ben daha fazla bu halde kullanamam!

BlitzHan

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Mini 3 donuyor. 8.3 kullananlar bir sure 9dan uzak dursun