Düzeltiyorlar işteBu nedir ya haftada bir güncelleme
YapmazAndroid bunu yapsın forum şahidim olsun ki iOS'u bırakacağım.
Orası öyle ama ios'da stabilite olayını azda olsa bozdular. 9,1 Final ve 9,3 Finalde batırdılar toparlıyorlar.Yapmak yada yapmamak işte bütün mesele bu...Helal olsun adamlar çalışıyor geri dönüşleri önemsiyor...Android gibi ne zaman gelecek bu telefona verir mi vermez mi diye düşündürmüyor kimseyi...
Sorun düzelmiş. Reddit ve twitter'da memnun olan çok.Ben iphone 6 kullanıyorum bende safaride yada bataryada hiç bir problem olmadı...O yüzden güncellemeyi düşünmüyorum ama sorun yaşayan arkadaşlar güncelledikten sonra sorunları düzeldiyse bu onları daha da mutlu eder diye düşünüyorum...
Başka sorun çıkmaz inşallah...Sorun düzelmiş. Reddit ve twitter'da memnun olan çok.
Belli olmaz yarına kadar belli olur yeni sorunlarBaşka sorun çıkmaz inşallah...
Android yazılımını kullanan tek cihaz olmadığı için böyle bir genelleme yapmak yanlış olur. Nexus serisi bir cihaz alıp yeni güncellemelere daha hızlı sahip olabilirsin veya Xiaomi'nin modellerinden birini alarak haftalık güncelleme desteğine sahip olabilirsin.Android bunu yapsın forum şahidim olsun ki iOS'u bırakacağım.
Bunu bende biliyorum. Ama sonuç olarak verebiliyor mu hayır. Bu yüzden de iOS'a yetişemiyor.Android yazılımını kullanan tek cihaz olmadığı için böyle bir genelleme yapmak yanlış olur. Nexus serisi bir cihaz alıp yeni güncellemelere daha hızlı sahip olabilirsin veya Xiaomi'nin modellerinden birini alarak haftalık güncelleme desteğine sahip olabilirsin.
Ben her ihtimale karşı 9.2.1 de bekliyorum. Hatta imzalar kapanmadan temiz restore yaptım bugün![]()
Ios artık eskisi gibi mükemmel değil. Her yeni güncellemede bir sorun çıkıyor. Eski stabilite zaten yok.Bunu bende biliyorum. Ama sonuç olarak verebiliyor mu hayır. Bu yüzden de iOS'a yetişemiyor.
Sırf bunun cevabını göremediğim için 9.2.1 de bekliyorum, yükleyenler inşallah paylaşırlar.Arkadaşlar güncelleme sonrası şarj problemi yasıyorum batarya ömrü inanılmaz azaldı,kimse şarjdan bahsetmiyor,yoksa sorun sadece bende mi?