İos 9.3.1 Yayınlandı.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Tys23
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Tys23

Dekan
Reaksiyon puanı
1,230
Safari ve diğer uygulamalardaki hatalar giderilmiştir

Ekli dosyalar

• image.png
    image.png
    88 KB · Görüntüleme: 372

MR.Anonymous

Dekan
Reaksiyon puanı
498
Android bunu yapsın forum şahidim olsun ki iOS'u bırakacağım.

Sercan40

Profesör
Reaksiyon puanı
372
Yapmak yada yapmamak işte bütün mesele bu...Helal olsun adamlar çalışıyor geri dönüşleri önemsiyor...Android gibi ne zaman gelecek bu telefona verir mi vermez mi diye düşündürmüyor kimseyi...

Tys23

Dekan
Reaksiyon puanı
1,230
Yapmak yada yapmamak işte bütün mesele bu...Helal olsun adamlar çalışıyor geri dönüşleri önemsiyor...Android gibi ne zaman gelecek bu telefona verir mi vermez mi diye düşündürmüyor kimseyi...
Orası öyle ama ios'da stabilite olayını azda olsa bozdular. 9,1 Final ve 9,3 Finalde batırdılar toparlıyorlar.

7/24

Profesör
Reaksiyon puanı
51
Daha güncelleme yapmadım ama artık bir süre bekledikten sonra güncellemesini alacağım.

Sercan40

Profesör
Reaksiyon puanı
372
Ben iphone 6 kullanıyorum bende safaride yada bataryada hiç bir problem olmadı...O yüzden güncellemeyi düşünmüyorum ama sorun yaşayan arkadaşlar güncelledikten sonra sorunları düzeldiyse bu onları daha da mutlu eder diye düşünüyorum...

Tys23

Dekan
Reaksiyon puanı
1,230
Ben iphone 6 kullanıyorum bende safaride yada bataryada hiç bir problem olmadı...O yüzden güncellemeyi düşünmüyorum ama sorun yaşayan arkadaşlar güncelledikten sonra sorunları düzeldiyse bu onları daha da mutlu eder diye düşünüyorum...
Sorun düzelmiş. Reddit ve twitter'da memnun olan çok.

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
Android bunu yapsın forum şahidim olsun ki iOS'u bırakacağım.
Android yazılımını kullanan tek cihaz olmadığı için böyle bir genelleme yapmak yanlış olur. Nexus serisi bir cihaz alıp yeni güncellemelere daha hızlı sahip olabilirsin veya Xiaomi'nin modellerinden birini alarak haftalık güncelleme desteğine sahip olabilirsin.

Ben her ihtimale karşı 9.2.1 de bekliyorum. Hatta imzalar kapanmadan temiz restore yaptım bugün :D

MR.Anonymous

Dekan
Reaksiyon puanı
498
Android yazılımını kullanan tek cihaz olmadığı için böyle bir genelleme yapmak yanlış olur. Nexus serisi bir cihaz alıp yeni güncellemelere daha hızlı sahip olabilirsin veya Xiaomi'nin modellerinden birini alarak haftalık güncelleme desteğine sahip olabilirsin.

Ben her ihtimale karşı 9.2.1 de bekliyorum. Hatta imzalar kapanmadan temiz restore yaptım bugün :D
Bunu bende biliyorum. Ama sonuç olarak verebiliyor mu hayır. Bu yüzden de iOS'a yetişemiyor.

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
Bunu bende biliyorum. Ama sonuç olarak verebiliyor mu hayır. Bu yüzden de iOS'a yetişemiyor.
Ios artık eskisi gibi mükemmel değil. Her yeni güncellemede bir sorun çıkıyor. Eski stabilite zaten yok.
Android ise Marsmallow güncellemesi ile gerçekten çok yol katetti. Bu güncelleme çok az cihazda mevcut ama gelecekte Ios'u geçeceğinin sinyallerini verdi bana göre.

Bu arada insanların yaptığı en büyük hata herhangi bir android cihaz ile iPhone cihazı kıyaslamak oluyor. Giriş seviyesi veya orta segment bir cihazın özellikleri düşüktür. Bu cihaz ile iPhone'u kıyaslamak olmaz. Amiral gemiler ile iphone modellerini kıyaslamak lazım. Yeni çıkan amiral gemilere de bakınca pazarın lideri Samsung, S7 modeli ile gerçekten Apple'ı zorlayacak bir cihaz yapmış. S6 ve S6 Edge modelleri de gerçekten başarılı idi.

Google'ın Nexus cihazları ise sadece geliştiricilere hitap ettiği için normal kullanıcı için sönük kalıyor. Motorola'yı satın alarak ileri Apple gibi kendine ait güzel bir cihaz çıkartabilir kanaatindeyim.

MR.Anonymous

Dekan
Reaksiyon puanı
498
Android yapısı gereği iOS olamaz. Arka plan olayını kaldırmaları lazım en başta.

kmlzkan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar güncelleme sonrası şarj problemi yasıyorum batarya ömrü inanılmaz azaldı,kimse şarjdan bahsetmiyor,yoksa sorun sadece bende mi?

serif83

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar güncelleme sonrası şarj problemi yasıyorum batarya ömrü inanılmaz azaldı,kimse şarjdan bahsetmiyor,yoksa sorun sadece bende mi?
Sırf bunun cevabını göremediğim için 9.2.1 de bekliyorum, yükleyenler inşallah paylaşırlar.