Ios 7 eksikleri

cihansever

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar gerçekte. Indirdim pişman oldum iPhone 5 yükledim hatalar baya var.
Store'den birşey indiremiyorum radio vb şeyler yok.wifi eskisi gibi değil batarya çok Cabuk bitiyor.

cestwo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Saçmala iphone 5 dün akşam kurdum hiç bir şekilde hata bulamadım daha arama gibi kısa yollar çok hoşuma gitti batarya bile daha uzun dayanıyor

bu gün bayağı bi şarkı indirdim ve dinledim gereğinden az şarj tüketti

önceden int oynanan oyunlar kasıyordu şimdi hepsi kayboldu çok çok iyi oldu ben için git bi iphonenini göster

EsPriTüeL

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Saçmala iphone 5 dün akşam kurdum hiç bir şekilde hata bulamadım daha arama gibi kısa yollar çok hoşuma gitti batarya bile daha uzun dayanıyor

bu gün bayağı bi şarkı indirdim ve dinledim gereğinden az şarj tüketti

önceden int oynanan oyunlar kasıyordu şimdi hepsi kayboldu çok çok iyi oldu ben için git bi iphonenini göster
Aynen. Gözle görülen performans artışı var gerçekten. Ayrıca şarj da baya iyi gidiyor. Hiç hata almadım henüz.

Chikoo

Asistan
Reaksiyon puanı
0
iPad 3 e yükledim rezalet olmş iğrenç ötesi ios 6 on basar buna

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kesinlikle bi hata yok benim telefonumda da ios6'da nasılsa öyle çalışıyor. iphone 5 kullanıyorum

emrhyldrm

Doçent
Reaksiyon puanı
89
Bende şuana kadar sorunsuz kullanıyorum...

orkun123

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İpad 2 ve 3 e kurdum çok harika olmuş hiç hata falan yok. Eksiksiz çok güzel bence. Herkese de tavsiye ederim. Tasarım performans pil ömrü vs. hepsinde de gelmişme var. Kısacası 10 numara beş yıldız... :thumbup:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bende çok fazla sorun vardı müzik falan kısayollardan çalışmıyordu veya minik grafik hatalarıyla kaynıyordu, restore ettim ve hiçbir sorun kalmadı...

Remzi0068

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Cok Basarili olmus. iTunes Radio suan yanlizca Amerika'da aktif. Tasarim Konusuna Gelirsek, Renkler ve Zevkler Tartisilmaz.

seyhmus21

Profesör
Reaksiyon puanı
255
Reddet tuşu çıkmıyor arayanı meşgule atamıyorum.müzik uygulaması arada atıyor.7.0.1 bir an önce gelmeli keşke acele etmeseydim ios 7 için

fyodor

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Arama gelince kapatmak için kilit tuşuna 2 kere tıklayın. [MENTION=336359]seyhmus21[/MENTION]

sdelta

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
145
- Aynı anda tüm açık uygulamaları kapatamıyoruz.
- iPhone 5 te Facebook uygulamasından kaynaklıdır belki ama bazı yerlerde takılıp kalabiliyor, olmuyor demeyin bir çok kişi de oluyor :)
- Kısayollarda 3g kapama yok...
- Airdrop ile bence diğer marka telefonlardan da bluetooth üzerinden fotoğraf ve video alabilmeliydik, tmm uygulama ve müzik almayalım ama fotoğraf ve video çok lazım oluyor...

Bunların dışında gayet iyi.

Bu arada kurulum yaptıktan sonra direk kullanmayın, cihazı kapatıp açın ciddi bir performans farkı oluştuğu söyleniyor forumlarda.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
telefonu elımzıe alıp ılk power yada home tusuna bastıgımızda ios 6 ya gre kılıt acma ekranı bıraz gec gelıyor sankı

emrhyldrm

Doçent
Reaksiyon puanı
89
Kilit ekranında arama geldigi zaman reddet butonunun olmaması.

bynk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
3g edge açmayı eklerlerse aslında home tuşu ömrü için su dört parmak la programdan çıkma eklense yemişim jb yi

Ali TEMEL

Profesör
Reaksiyon puanı
92
Reddetme butonu yok mu ios 7'de :D Arama geldiğince açmak istemiyorsanız bataryayı sökün diyeceğim ama o da yok :) İnşallah kısa sürede düzeltirler bu durumu :) 7.1'i bekleyin.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ios 7 de reddet tuşu var. şöyle telefon elinde açıkken sıkıntı yok zaten reddet butonu gözüküyor. telefon kapalıyken çağrı geldiğinde reddet yok ama anımsat butonu var bastığınızda 1 saat sonra hatırlat çıkıyor ona bastığınızda reddetmiş meşgule almış oluyorsunuz. biline.

seyhmus21

Profesör
Reaksiyon puanı
255
ios 7 de reddet tuşu var. şöyle telefon elinde açıkken sıkıntı yok zaten reddet butonu gözüküyor. telefon kapalıyken çağrı geldiğinde reddet yok ama anımsat butonu var bastığınızda 1 saat sonra hatırlat çıkıyor ona bastığınızda reddetmiş meşgule almış oluyorsunuz. biline.
Yeni güncellemeyle bu eksik giderilir.App store'da güncelleme sorunu var güncellenmeyen app'ler bir gelip bir gidiyor.Güncelleme sayfasını aşağı indirince bazen titreme yapıyor ekran.Batarya çok çabuk bitmeye başladı.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Batarya daha çabuk bitmeye başladı. Artık % 20 daha çabuk bitiyor...

joker3232

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Veyatta reddetmek ıcın üsttekı güç düğmesıne basmanız yeterlı

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Şahsen beğendim şarjda iyileşmeler var 2 gün gidiyor,videoda zum gelmesi ve seri çekim iyi olmuş ancak uygulamalarda optimize vb sorunlar var bazen uygulamadan atıyor ve hala whatsapp a güncelleme gelmedi whatsapp ı açınca sanki başka telefon kullanıyorum gibi geliyor tapatalk ta aynı şekilde

muratteas

Dekan
Reaksiyon puanı
96
ÇAğrı reddetme ekran kilit tuşuna basınca oluyor ya ? :D

muratveb

Profesör
Reaksiyon puanı
56
Ben gayet beğeniyorum iOS7'yi. Benim için tek eksik tarafı iOS6'ya nazaren sesinin biraz daha az çıkması cihazın. iOS6'da cihazın sesi daha fazla çıkıyor. Umarım gelecek güncelleme ile bu ses olayını da çözmüş olurlar. Bir de JailBreak çıktıymıdı dadından yenmez iOS 7 :)

bucoskun

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Benim şimdilik ilk farkettiğim ve benim için önemli bir şey var (ipad3 kullanıyorum); web sayfaları içinde arama yapamıyorum? Ya da değişti ben bilmiyorum! :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ios 7 ye geçtiğime cok pişman oldum ekran kilidi açarken ios 6 ya göre yavaş ve telefon kilitliyken arayan oldugunda reddet tuşu cıkmıyor ekran acıkken cıkıyor sadece bu sorunu nezaman düzeltirler acaba yada düzelmezmi ios 6 ya mı dönsek tekrar cevaplarsanız cok sevinirim.

cihansever

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Şimdi benim eskide wifi salondaydi en arka odaya geçince full çekiyordu güncellemeden sonra çok az çekiyor 4g sorunsuz muhteşem çekiyor :)

Ali TEMEL

Profesör
Reaksiyon puanı
92
Girdiniz bir alamete gidiyorsunuz kıyamete :D

TIGUAIN

Asistan
Reaksiyon puanı
0
İos 7 için şunu söyşeyebilirim çok fazla eksikle geldi örnek olarak çoğu kişi şikayetçi ve yavaşlatıyor ikinci örnek ise wifi hatası.Şimdi 6'ya dönün deseler hepiniz dönersiniz ben dönmem çünkü ben android kullanıyorum :D