IOS 7.1 Yayınlandı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan tedor
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Daha kullandıgınız modelın ramını bılmıyorsunuz uçmak neyınıze dıyecem kavga cıkacak:)
Not:Makara yapıyorum

Don't Be Normal

Asistan
Reaksiyon puanı
0
valla arkadaşlar ben yıllardır
4 256 ram 5 mp kamera a4 çip diye biliyordum
4s de ise 512 ram 8 mp kamera a5 çipi diye biliyordum en radikal değişikliğide 4den 4se geçerken yaşadı diye aklımda kalmış demekki yanlış biliyormuşum kusura bakmayın :')

- - - Mesaj Güncellendi - - -

ben bi koşu utanıp geliyorum arkadaşlar :') :blush:

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
4s de ise 512 ram 8 mp kamera a5 çipi diye biliyordum en radikal değişikliğide 4den 4se geçerken yaşadı diye aklımda kalmış demekki yanlış biliyormuşum kusura bakmayın :')

Adindan utan iphone :D

Don't Be Normal

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Adindan utan iphone :D
şuan onu yapıyorum arkadaşlar :D
ama inanın ki 4 ile 4s arasındakı fark ram + kamera diye biliyordum hatta 4s e ram ve siri özelliği eklendigini bas bas bağırmışlardı diye hatırlıyorum niye böyle bir şey aklımın köşesine kazınmış onuda bilmiyorum :D

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
İphone 3 ve 3gs te 256mblı kramlar kullanılmıştır, 4 ve 4s te 512 mb lık ramler kuanılmıştır, 5 ve 5s 5c de 1 gblık ramler kullanılmıştır.Sen bi koşu araştırma yap. Kullandığım cihaz hepsi
İnternete iphone 4 veya iphone 4s yazıp apple ın kendi sitesinden özelliklere bakılabiliyor.
@fgbvhjk @sosyalli2 neyin derdindesiniz :)

Yılların boşa gitti desene :D ;)

Mustafa655

Asistan
Reaksiyon puanı
6

Bizim kimseyi utandırmak gibi bir çabamız yok hocam sadece bilgi yanlışlığı olmasın ne kusuru :)

bybilal

Asistan
Reaksiyon puanı
0
DFU moda alıp sıfırdan kur. Birde wifi ile değilde itunes ile kur..

DFU modu nasıl alınıo itunesten ne fark edio biraz açarmısın ayrıntılı ben dahaca kurmadım 4s kullanıyorum. Eğer dediğinde bir fark oluşacaksa o şekil yapalım.

Mustafa655

Asistan
Reaksiyon puanı
6
İphone 3 ve 3gs te 256mblı kramlar kullanılmıştır, 4 ve 4s te 512 mb lık ramler kuanılmıştır, 5 ve 5s 5c de 1 gblık ramler kullanılmıştır.Sen bi koşu araştırma yap. Kullandığım cihaz hepsi

iPhone 3G nin rami 128mb dir. Siz gidinde yapın önce araştırmanızı.

Tükenir Kalem

Doçent
Reaksiyon puanı
2

Ben yürüyerek bir araştırma yapıp geleyim :) Gelmeyebilirim geri,neye karşı çıktığını da anlamadım,mesajımda iphone 4 1 gb ram kullanıyor mu yazıyor :D Sana iyi geceler dilerim.Tatlı rüyalar

SamiDnmz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tuş kilidini açma yeri çok havalı olmuş. Kilitliyken bakın yanar döner müthiş

alixbjk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
5s yukledim beta finalegectim ayfoooon vazgecilmez

tashi 107

Asistan
Reaksiyon puanı
0
şarj durumunu alalım lütfen iphone 5

EsPriTüeL

Asistan
Reaksiyon puanı
0
DFU modu nasıl alınıo itunesten ne fark edio biraz açarmısın ayrıntılı ben dahaca kurmadım 4s kullanıyorum. Eğer dediğinde bir fark oluşacaksa o şekil yapalım.
Temiz kurulum herzaman iyidir.

iPhone’u bilgisayarına bağla ve iTunes’i çalıştır
iPhone’u kapat (power tuşunu basılı tut)
iPhone kapandıktan sonra, Power Tuşuna ve Home Tuşuna aynı anda bas ve 10 saniye basılı tut, ardından Power tuşunu bırakarak Home tuşuna basılı tutmaya devam et.
ekranda bir uyarı çıkacak. ( iphone kurtarma modunda bir iphone buldu gibi ) Daha sonra itunes üzerinden sıfırdan kurabilirsin.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
telefonum iphone 5 . iphone 5 de bile hızlı geliyordu telefon şuan işe inanılmaz :D

bybilal

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Temiz kurulum herzaman iyidir.

iPhone’u bilgisayarına bağla ve iTunes’i çalıştır
iPhone’u kapat (power tuşunu basılı tut)
iPhone kapandıktan sonra, Power Tuşuna ve Home Tuşuna aynı anda bas ve 10 saniye basılı tut, ardından Power tuşunu bırakarak Home tuşuna basılı tutmaya devam et.
ekranda bir uyarı çıkacak. ( iphone kurtarma modunda bir iphone buldu gibi ) Daha sonra itunes üzerinden sıfırdan kurabilirsin.

Telefondaki ayarlarım bilgilerimde bi sıkıntı oluşmaz dimi. format gibi birşey deil sanırım bu ?

EsPriTüeL

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Telefondaki ayarlarım bilgilerimde bi sıkıntı oluşmaz dimi. format gibi birşey deil sanırım bu ?
Şimdiye kadar hiçbir sıkıntı yaşamadım ben. Fakat icloud yedeğin yok ise yani açmadınsa ayarlardan gider hepsi söyleyeyim. Yada itunes bağlatıktan sonra bilgisayara yedeğinide al. Ama ben yedekleri icloud üzerine alıyorum. İğneden ipliğe icon dizilimine kadar herşey bıraktığım yerden devam :)

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
orada 512 yazıyor gözlukçuye gitmenı şiddetle öneririm.
Ben yürüyerek bir araştırma yapıp geleyim :) Gelmeyebilirim geri,neye karşı çıktığını da anlamadım,mesajımda iphone 4 1 gb ram kullanıyor mu yazıyor :D Sana iyi geceler dilerim.Tatlı rüyalar

iPhone 3G nin rami 128mb dir. Siz gidinde yapın önce araştırmanızı.
Pardon, 128

drjacob

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
770
Ben iPhone 5 kullanıyorum ve cihaz tam anlamıyla stabil olmuş çok iyi oldu

drjacob

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
770
Evasi0n açıkladı 7.1 için Jailbreak olacakmış

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
7,06 Jb yapan varmı?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
şu an farkettiğim fark arama kısmındaki ara kısmı küçülmüş.

emirgorur

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kardeşimin telefonunu güncelledik (iPhone 5C) performans artışı olmuş. Kilit ekranındaki "kaydır" yazısı artık siyah. Arama ekranındaki tuş takımındaki arama tuşu yuvarlak olmuş. Biri sizi aradığında da bütün tuşlar yuvarlak. Klavye de değişmiş ama beğenmedim.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
iPhone4'te hala 7.0.6 görünüyor. iPhone4 kullanıp 7.1 alan var mı?

Edit: kapatıp açınca göründü. Şuan yükleniyor.

codding

Asistan
Reaksiyon puanı
13
Arkadaşlar 4s'e yükledim hatta sıfırdan kurulum yaptın. Hiç bir değişiklik olmadı aynı hiçbir sorun da yaşamadım sadece kontrol merkzi uygulama yazıları telefon ararken ve cevaplarken ki çıkan simgeler degişmiş ha birde kaydırma ekranı degişmiş. Performans olarak artı göremedim. Bunlar içinde güncelleme yapmaya değmez jailbreak de yok yüklemek isteyen arkadaşlar bence jailbreak'i bekleyin.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Yarım saatte güncelleyebildi sonunda. 158mb güncelleme baya uzun sürdü. Neyse sonunda bitti ve çok olmasa da biraz daha hızlanmış. Eski takılmalar, laglar pek yaşanmıyor. Eskiye göre daha iyi yani.