valla arkadaşlar ben yıllardır
ben bi koşu utanıp geliyorum arkadaşlar :')![]()
4 256 ram 5 mp kamera a4 çip diye biliyordum
4s de ise 512 ram 8 mp kamera a5 çipi diye biliyordum en radikal değişikliğide 4den 4se geçerken yaşadı diye aklımda kalmış demekki yanlış biliyormuşum kusura bakmayın :')
- - - Mesaj Güncellendi - - -
şuan onu yapıyorum arkadaşlarAdindan utan iphone![]()
4 256 ram 5 mp kamera a4 çip diye biliyordum
4s de ise 512 ram 8 mp kamera a5 çipi diye biliyordum en radikal değişikliğide 4den 4se geçerken yaşadı diye aklımda kalmış demekki yanlış biliyormuşum kusura bakmayın :')
- - - Mesaj Güncellendi - - -
DFU moda alıp sıfırdan kur. Birde wifi ile değilde itunes ile kur..
İphone 3 ve 3gs te 256mblı kramlar kullanılmıştır, 4 ve 4s te 512 mb lık ramler kuanılmıştır, 5 ve 5s 5c de 1 gblık ramler kullanılmıştır.Sen bi koşu araştırma yap. Kullandığım cihaz hepsi
İphone 3 ve 3gs te 256mblı kramlar kullanılmıştır, 4 ve 4s te 512 mb lık ramler kuanılmıştır, 5 ve 5s 5c de 1 gblık ramler kullanılmıştır.Sen bi koşu araştırma yap. Kullandığım cihaz hepsi
Temiz kurulum herzaman iyidir.DFU modu nasıl alınıo itunesten ne fark edio biraz açarmısın ayrıntılı ben dahaca kurmadım 4s kullanıyorum. Eğer dediğinde bir fark oluşacaksa o şekil yapalım.
Temiz kurulum herzaman iyidir.
iPhoneu bilgisayarına bağla ve iTunesi çalıştır
iPhoneu kapat (power tuşunu basılı tut)
iPhone kapandıktan sonra, Power Tuşuna ve Home Tuşuna aynı anda bas ve 10 saniye basılı tut, ardından Power tuşunu bırakarak Home tuşuna basılı tutmaya devam et.
ekranda bir uyarı çıkacak. ( iphone kurtarma modunda bir iphone buldu gibi ) Daha sonra itunes üzerinden sıfırdan kurabilirsin.
Şimdiye kadar hiçbir sıkıntı yaşamadım ben. Fakat icloud yedeğin yok ise yani açmadınsa ayarlardan gider hepsi söyleyeyim. Yada itunes bağlatıktan sonra bilgisayara yedeğinide al. Ama ben yedekleri icloud üzerine alıyorum. İğneden ipliğe icon dizilimine kadar herşey bıraktığım yerden devamTelefondaki ayarlarım bilgilerimde bi sıkıntı oluşmaz dimi. format gibi birşey deil sanırım bu ?
Ben yürüyerek bir araştırma yapıp geleyimGelmeyebilirim geri,neye karşı çıktığını da anlamadım,mesajımda iphone 4 1 gb ram kullanıyor mu yazıyor
Sana iyi geceler dilerim.Tatlı rüyalar
Pardon, 128iPhone 3G nin rami 128mb dir. Siz gidinde yapın önce araştırmanızı.
DFU moda alıp sıfırdan kur. Birde wifi ile değilde itunes ile kur..
Şarj durumu hiç değişmedi, ne azalttı ne artırdı.şarj durumunu alalım lütfen iphone 5