İos 7.1.2 Güncelleme Esnasında HATA

myefsane

Dekan
Reaksiyon puanı
49
4S için günelleme yaparken yarıda kesti telefon içeriğini sildi. 27.01.2014 tarihli en son yedeklemeyi baz almak istiyor fakat benim resimler falan vardı. Bunları recovery tarzı programla geri alma imkanım olur mu?

myefsane

Dekan
Reaksiyon puanı
49
En son profilimi geri alamaz mıyım. ocak ayında A profili vardı
ben B profilindeki verileri almak istiyorum.

emrhyldrm

Doçent
Reaksiyon puanı
89
Aynı sorunu iPad Air'de yaşadım.Yükleme sırasında Apple logosunda çubuk dolarken yarıya gelmeden dondu kaldı.Güç tuşuna uzun süre basmama rağmen tepki vermedi.Bende iTunes üzerinden geri yükleme yaptım.Cihaz sıfırlandı herşeyim silindi.

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Aynı sorunu iPad Air'de yaşadım.Yükleme sırasında Apple logosunda çubuk dolarken yarıya gelmeden dondu kaldı.Güç tuşuna uzun süre basmama rağmen tepki vermedi.Bende iTunes üzerinden geri yükleme yaptım.Cihaz sıfırlandı herşeyim silindi.
Dondu derken kac dk mesela ben guncellemeye aldim tableti biraktim 1 saat sonra baktigimda o güncellenmişti kendini

Ardahrsnl

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bazılarî power ve home tuşu ile açmışlar cihazi ilginç bence sorunlu bi güncelleme oldu gibi.. Ben bi sıkıtı yaşamadım gerçi de yaşayan cidden çok var

seyhmus21

Profesör
Reaksiyon puanı
255
32mb güncelleme telefonda neyi değiştirir ki niye güncelliyosunuz anlamadım gitti.Silinmişse herşey son yedek ile idare edeceksin.Keşke güncellemeden önce yedek alsaydın.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
4s telefonumu 7.1.2 guncellemesı yaptım telefon kapandı ve bıdaha da acılmadı tekrardan 7.1.1 e dondurdum ıtunes ıle telefon yavas yavas acılıyor ama ekran yok yanı ekran cızık cızık ve bı zaman sonra acılıyor ekran...telefonu kapatınca tekrardan acılmaması da cabası napıcagımı bılmıyorum bı yardımcı olursanız cok sevınırım servıse gonderdım (burdakı bı telefoncuya) yapamadı bı caresı olan varsa cok sevıncem...