Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sürekli olarak cihazımda indirirken bir hata oluştu tarzında uyarılar geliyor.. İndirme sürekli olarak kesiliyor.. Sorun internet bağlantısında değil buna eminim farklı önerileri olan var mı?
üzerinden biraz zaman geçmiş fakat aynı problemi yaşayanlar için söyleyelim;
telefonunuzda jailbreak var ise telefonun içindeki yazılım güncelleme veya itunes'daki güncellem fonksiyonu ile güncelleme yapamazsınız.
bu durumda yüklemek istediğiniz telefon için uygun olan ipsw dosyasını (işletim sistemi ios) bilgisayarınıza indirip, shift tuşuna basılı tutarken itunesdaki güncelle butonuna tıklamak. açılan pencereden indirdiğiniz ipsw dosyasını seçerseniz güncelleme olacaktır.
edit: hiç uğraşmak istemiyorum derseniz, önce restore yapın telefonunuzu. o zaten mevcut sürümü sıfırdan yükleyecektir. daha sonra da güncelle yaptığınız zaman güncelleme sorunsuz olarak yüklenecektir. fakat bu işlem yukarıdakine göre daha uzun sürecektir.
kardesim bir öneri verim telefonu pc ye bagla pover ve home tusuna ayni anda basili tut 10 saniyeden sonra pover tusunu birak itunesten bi uyari gelecektir tikla yüklensin
Restore yaptım gectım merak ıste.. 6.0.1 kullanıyorum ve su anda ılk gozume carpan sıkıntı facebookta fotograf kaydet dedıgımde fotografı kaydetmemesı.. Onun harıcıne daha stabıl ve daha kullanıslı gıbı geldı bana ozellıkle appstore yenı halıyle cok sık olmus..