walledia
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 6,928
IOS 14 bile almadı.iPhone 6 da 2gb ram kullansalardı hala alırdı o cihazda, iPad mini 4 aldığına göre.
IOS 14 bile almadı.iPhone 6 da 2gb ram kullansalardı hala alırdı o cihazda, iPad mini 4 aldığına göre.
Bence iOS 13 kaldırabilir iPhone 6. O kadar kötü değil.iPhone 6 da 2gb ram kullansalardı hala alırdı o cihazda, iPad mini 4 aldığına göre.
1Gb ram ile iOS 12 açtığına şükür etmek lazım.Bence iOS 13 kaldırabilir iPhone 6. O kadar kötü değil.
Kasıtlı getirmediklerini düşünüyorum. Ticari anlamda yani.
iPad Mini 4 e gelmesi beni çok şaşırtı. A8 işlemci kullanıyor iPad Mini 4. Bu demek oluyor ki iPhone 6 zamanında 2gb ram kullansaydı şuan iOS 15 i alabilirdi.1Gb ram ile iOS 12 açtığına şükür etmek lazım.
6S’e gelmesi müthiş olmuş. Kaç yıllık cihaza halen daha destek geliyor şaka gibi. Apple tebrik etmek lazım.
1gb ram yetesiz kalıyor hocam artık iOS bile olsa. 7 yıllık cihaz zaten.Bence iOS 13 kaldırabilir iPhone 6. O kadar kötü değil.
Kasıtlı getirmediklerini düşünüyorum. Ticari anlamda yani.
iOS 15 supported devices
If your iPhone can run iOS 14, it’ll run iOS 15. Some older phones may not get every single new feature, but almost everything will work across devices. Here’s the list of supported iPhones:
- iPhone 12
- iPhone 12 mini
- iPhone 12 Pro
- iPhone 12 Pro Max
- iPhone 11
- iPhone 11 Pro
- iPhone 11 Pro Max
- iPhone XS
- iPhone XS Max
- iPhone XR
- iPhone X
- iPhone 8
- iPhone 8 Plus
- iPhone 7
- iPhone 7 Plus
- iPhone 6s
- iPhone 6s Plus
- iPhone SE (1st generation)
- iPhone SE (2nd generation)
- iPod touch (7th generation)
Bir reklam engelleyici ve karanlık mod olsaydı yeter. Artık Jailbreak'in zamanı geldiiPad Mini 4 e gelmesi beni çok şaşırtı. A8 işlemci kullanıyor iPad Mini 4. Bu demek oluyor ki iPhone 6 zamanında 2gb ram kullansaydı şuan iOS 15 i alabilirdi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
1gb ram yetesiz kalıyor hocam artık iOS bile olsa. 7 yıllık cihaz zaten.
YAYGelecek apple ın sitesinde yazıyor. Hayırlı olsun. Açıkçası ben şaşırdım 6s in almasına. Şuana kadar en fazla güncelleme alan iPhone oldu 6s.
Mesaj otomatik birleştirildi:
![]()
OS - iOS 26
iOS 26 for iPhone with a new design, more helpful Apple Intelligence, polls and backgrounds in Messages, and features that make every day effortless.www.apple.comMesaj otomatik birleştirildi:
iPhone 6s e geliyor. Hatta iPad Mini 4 e bile geliyormuş iPhone 6 ile aynı işlemciye sahip olmasına rağmen.
Apple sitesinde yazıyor 6S / 6S Plus / SE 1’e gelecek diye nasıl gerçekten gelecek mi ?Liste uzayıp gidiyor, bakalım gerçekten 6S dahil gelecek mi ?
![]()
iOS 15: FaceTime, sharing, smarter notifications, and more
Apple's new iPhone OS will change the way a billion people use their iPhones.www.macworld.com
Gelse bile 6S Ona Dayanamaz İos 14te Zaten Öldü Bazı Arkadaşların Meraktan Yükleyeceğini Biliyorum Ama Ben Bile İphone 11ime son güncellemeyi yapmayı planlıyorum çünki her güncellemede performans düşüşü oluyor.Apple sitesinde yazıyor 6S / 6S Plus / SE 1’e gelecek diye nasıl gerçekten gelecek mi ?
Ayarlardan güncelliyorsan evet yavaşlar. iTunes üzerinden sıfırdan yazılım kurarsan ne yavaşlama ne sorun yaşarsın. Ek olarak 11 yavaşlatmak biraz zordur A13 çipi çok güçlü.Gelse bile 6S Ona Dayanamaz İos 14te Zaten Öldü Bazı Arkadaşların Meraktan Yükleyeceğini Biliyorum Ama Ben Bile İphone 11ime son güncellemeyi yapmayı planlıyorum çünki her güncellemede performans düşüşü oluyor.
(Uyarı!!!!!!!) İphone 6se yükleyenler uyarıyım batarya 1 saat bil götürmez 10 dakikada telefon ısınır.
Aynen. Hatta XR ın bile yavaşlayacağını düşünmüyorum. A12 işlemcisi hala çok güçlü.Ayarlardan güncelliyorsan evet yavaşlar. iTunes üzerinden sıfırdan yazılım kurarsan ne yavaşlama ne sorun yaşarsın. Ek olarak 11 yavaşlatmak biraz zordur A13 çipi çok güçlü.