Yeni, farklı özellikler geliyor. SharePlay gibi. Biraz daha inovasyon odaklı olacak gibi sanki.Diğer ioslara göre daha hantal olcağı kesin
iyi hoş da sürekli yavaşlıyo falan diyolar bunda inş aynı sorun olmazYeni, farklı özellikler geliyor. SharePlay gibi. Biraz daha inovasyon odaklı olacak gibi sanki.
Optimizasyonu bir türlü tutturamıyor Apple yeni çıkan sürümlerde.iyi hoş da sürekli yavaşlıyo falan diyolar bunda inş aynı sorun olmaz
Always on displayArkadaşlar az önce WWDC Event'de iOS 15'i tanıttılar. Özellikle FaceTime öne çıkıyor. Güncellemeleri paylaşacağım.
![]()
Ekli dosyayı görüntüle 155187
Sizin beklentileriniz neler arkadaşlar?
Apple tarafından kasıtlı bir yavaşlama söz konusu değil. Optimizasyon sorunları da sonrasında gelen güncellemelerle düzeltiliyor. Öyle aman aman da bir optimizasyon performansı yaşanmıyor zaten.iyi hoş da sürekli yavaşlıyo falan diyolar bunda inş aynı sorun olmaz
Bence başlangıçta hantal olup sonradan güncelleme ile düzeltirlerÖzellikleri beğendim. Ben hantal olmayacağı düşüncesindeyim. Gelince göreceğiz.
Yayının ilk 20 dakikasını kaçırdım. Şu anda farklı özelliklerden bahsediliyor. Always on Display mi geliyor?Always on display
Hayır bilmiyoruz şuan, şuanlık always on display dan bahsetmediler. Sadece beklentilerimi yazdım hocam.Yayının ilk 20 dakikasını kaçırdım. Şu anda farklı özelliklerden bahsediliyor. Always on Display mi geliyor?
Bi' an heyecanlandım.Hayır bilmiyoruz şuan, şuanlık always on display dan bahsetmediler. Sadece beklentilerimi yazdım hocam.
Umarım gelir hocam.Bi' an heyecanlandım.Yakın zamanda gelecek gibi görünmüyor ama sürpriz yapıp sunsalar güzel olur.
Şansa değil paraya bakıyoriPhone 6'ya iOS 13 gelsin yeter.
iOS 15'i alacak cihazlara sahip şanslı arkadaşlar! Şimdiden hayırlı olsun.
iPhone 6 ya iOS 13 gelmeyecek. iPhone 6 yeterince güncelleme aldı zaten ve artık donanımı yetersiz kalıyor, 7 yıllık cihaz.iPhone 6'ya iOS 13 gelsin yeter.
iOS 15'i alacak cihazlara sahip şanslı arkadaşlar! Şimdiden hayırlı olsun.
2. Beklentim doğru çıktı. iOS 15 beta çıksında iPad Air 4 e yükleyeyim.Always on display
Widget ların iPad lerdede ana ekrana eklenmesi
Daha fazla 3.parti uygulamalara pip desteği
Daha iyi performans
iPhone 7'e geliyor ya. 2016'da çıktı.Şansa değil paraya bakıyor
Gelmeyecek.6s e gelecekmi?
;-;Gelmeyecek.
Gelecek apple ın sitesinde yazıyor. Hayırlı olsun. Açıkçası ben şaşırdım 6s in almasına. Şuana kadar en fazla güncelleme alan iPhone oldu 6s.6s e gelecekmi?
iPhone 6s e geliyor. Hatta iPad Mini 4 e bile geliyormuş iPhone 6 ile aynı işlemciye sahip olmasına rağmen.iPhone 7'e geliyor ya. 2016'da çıktı.
Geliyormuş6S eskidi, gelmemesi iyi oldu bence.
Yanlış okumuşum. Gelmesi aşırı ilginç, ben gelmemesini bekliyordum. Telefon kaç senedir güncelleme alıyor, şaka gibi...Geliyormuş
![]()
iOS 15 Alan iPhone Modelleri Açıklandı!
Apple, WWDC 21'de tanıttığı iOS 15 güncellemesini geliştiricileri üzerinde denemeye başladı. Peki, iOS 15 alan iPhone modelleri hangileri?www.teknoburada.net
Geldi. iPad Mini 4 bile aldı a8 kullanmasına rağmen.6S eskidi, gelmemesi iyi oldu bence.
IOS kalitesi... ?Geldi. iPad Mini 4 bile aldı a8 kullanmasına rağmen.
iPhone 6 da 2gb ram kullansalardı hala alırdı o cihazda, iPad mini 4 aldığına göre.IOS kalitesi...