Iobit security 360 pcyi bozdu yardım.

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Ya millet çabuk yardım edin iobit security 360 yükledim hijack scan yaptım birsürü şey buldu baktım birçok uygulamanın ismi yazıyor olsun birşey olmaz dedim fix checked yaptım şimdi birçok uygulama çalışmıyor pcnin açılışı çok uzadı ve de başlat çubuğu yok oldu görev yöneticisinde de 10 tane mi ne servis çalışıyor.Yardım edin bu iobit işi bozdu sistem geri yükleme de çalışmıyor.Simgelerin yerlerini d e değiştiremiyorum.

^^exTReme^^

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
şu anki durumun geri dönüşümü olur mu bilmem. olsa bile eskisi gibi asla olmaz. o yüzden bence güzel bi format at. sonra da kaspersky kur.

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Format işi yarına kaldı babamın görmesinden korkuyorum bilgisayardaki spider solitaire,tavla falan oynuyordu tavla ve birkaçı çalışmıyor artık.Peki iobit niye herşeye hata dedi fix checked dedim ve bunlar oldu.

^^exTReme^^

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bazı programlar en ufak bi bozukluğu olan dosyayı virüs olarak gösterir. büyük ihtimal o uygulamalar da bir problemle karşılaşmış hasar görmüştür dolayısıyla program o uygulamaları virüs olarak tanımlamıştır ve silmiştir..

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
Kesin çözüm format yada geri yüklemeyi dene sistemi.:)

FATAL1TY01

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kardeş program BETA değilmi zaten ya keşke o kadar abanmasaydın programa bu tür programlar PC`nin yararına olacağı gibi zararda verebiliyor.

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Ben Sürekli Kullanıyorum PC mde En ufak bir Sorun Olmadı . Gerçi işlem yaptığı Dosyaları Takip Ediyorum

HiJack Olarak Scan ettikten sonra Sana Uygulamaları Listeliyor Sen Aralarından Şüpheli Gördüklerini Fix Yapcaktın . Hepsini yaparsan Olcağı Budur . Ağzın Yandı Artık Hijack kullanırken Üfleyerek Yersin Ama Geri yükleme Noktasını Kurcala Hem Programın Hem Windowsun

Barcode

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Önce, Sistem Geri Yüklemeyi bir dene.. Olmadı bas formatı

qKTe

Profesör
Reaksiyon puanı
32
belli ki sağlam bir virüs yemişsin ve temizlemeye çalışmışsın. kaldı ki virüs tüm sistem dosyalarına bulaşmış ve onları da virüs olarak gördüğünden hepicini sili vermiş. Tek çaren formaT

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Format attım şansa birkaç donanım yüklenmedi genius driver installer programıyla restore ettim sürücüleri 15 dkde yükledi herşeyi.Şimdi bu hijack olayını bana açıklar mısınız birde cye format attım ama diğer sürücülerdeki birkaç şey silindi?

İobit security ile normal tarama yapmıştım iobitte 2 tane virüs bulmuştu şimdi f-secureyi tekrar yükleyecem.