İntihar etmek istiyorum ama canım çok acıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Reaksiyon puanı
1,056
Merhaba arkadaşlar intihar edeceğim ama maalesef acısız bir yöntem bulamadım 7. Kattan atlasam canım çok acırmı yoksa direkmi ölürüm ve lütfen abuk subuk şeyler yazmayın bir sorun var ölmek istiyorum

defacerGLD

Profesör
Reaksiyon puanı
3,026
Merhaba arkadaşlar intihar edeceğim ama maalesef acısız bir yöntem bulamadım 7. Kattan atlasam canım çok acırmı yoksa direkmi ölürüm ve lütfen abuk subuk şeyler yazmayın bir sorun var ölmek istiyorum
Hangi il hangi mahalle hangi bina hemen şöyle gerçekse
Mesaj otomatik birleştirildi:

Atladı mı acaba cevap ver

_MusTy_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,305
.

“... Kendinizi kendi ellerinizle tehlikeye atmayınız...” (Bakara, 2/195) buyurmaktadır. Yine bir ayet i kerimede:

وَلاَ تَقْتُلُواْ أَنفُسَكُمْ

“Kendinizi helak etmeyin.” [1]

وَمَن يَفْعَلْ ذَلِكَ عُدْوَانًا وَظُلْمًا فَسَوْفَ نُصْلِيهِ نَارًا وَكَانَ ذَلِكَ عَلَى اللّهِ يَسِيرًا

“Kim haddi aşarak ve zulmederek bunu yaparsa, onu cehennem ateşine atacağız. Bu, Allah’a pek kolaydır.”[2]

وَمَن يَقْتُلْ مُؤْمِنًا مُّتَعَمِّدًا فَجَزَآؤُهُ جَهَنَّمُ خَالِدًا فِيهَا وَغَضِبَ اللّهُ عَلَيْهِ وَلَعَنَهُ وَأَعَدَّ لَهُ عَذَابًا عَظِيمًا

“Kim de bir mü’mini kasden öldürürse, onun cezası, içinde devamlı kalmak üzere, cehennemdir. Allah ona gazab etmiş, lânet etmiş ve büyük bir azab hazırlamıştır.”[3]

Birdaha düşün 3 günlük dünya için öbür tarafta cehenneme gitmek saçma olur

Reaksiyon puanı
10,315
İntihar etmekle sadece dünyanı değil, ahiretini de yıkmış olacaksın. İntiharı sadece korkaklar düşünür, bunu da unutma.

EmirhanTeira

Doçent
Reaksiyon puanı
507
Allah'ın sana verdiği bir can var ve onu korumakla yükümlüsün. Değmez.

_MusTy_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,305
şşşş belki anlamaz sen ara yinede vatandaşlık görevi XD
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yaşım 13 allahın affedeceğini düşünüyorum çünkü allah affedicir

.

“... Kendinizi kendi ellerinizle tehlikeye atmayınız...” (Bakara, 2/195) buyurmaktadır. Yine bir ayet i kerimede:

وَلاَ تَقْتُلُواْ أَنفُسَكُمْ

“Kendinizi helak etmeyin.” [1]

وَمَن يَفْعَلْ ذَلِكَ عُدْوَانًا وَظُلْمًا فَسَوْفَ نُصْلِيهِ نَارًا وَكَانَ ذَلِكَ عَلَى اللّهِ يَسِيرًا

“Kim haddi aşarak ve zulmederek bunu yaparsa, onu cehennem ateşine atacağız. Bu, Allah’a pek kolaydır.”[2]

وَمَن يَقْتُلْ مُؤْمِنًا مُّتَعَمِّدًا فَجَزَآؤُهُ جَهَنَّمُ خَالِدًا فِيهَا وَغَضِبَ اللّهُ عَلَيْهِ وَلَعَنَهُ وَأَعَدَّ لَهُ عَذَابًا عَظِيمًا

“Kim de bir mü’mini kasden öldürürse, onun cezası, içinde devamlı kalmak üzere, cehennemdir. Allah ona gazab etmiş, lânet etmiş ve büyük bir azab hazırlamıştır.”[3]

affedicidir affedici ancak ayetlerde vurgulamış bunun telafisi olmadığını!

Reaksiyon puanı
1,056
Hayır olmuyor 9 yaşımdan beri yapmaya çalışıyorum olmuyor geçen gün çok az bileklerimi kestim çok acıdı yapamadım

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Cezalı
Reaksiyon puanı
23,600
Ne yalan söyliyim benimde Kaç gündür aklımdan çıkmıyor İntihar düşüncesi.
Bende kendimi Kapalı bir Odaya kapatıp Gaz tüpü yardımıyla boğmak istiyorum. OHhh uyuyorsun mis gibi

batuhanis1

Asistan
Reaksiyon puanı
26
Gerek yok paşam dewam hiç bişi senden önemli değil.

_MusTy_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,305
Atla atlamasına da öbür tarafta gel bakalım derler onu da düşün

_MusTy_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,305
Arkadaşlar arkadaşımız troll galiba çok ciddiye almayın

defacerGLD

Profesör
Reaksiyon puanı
3,026
Bak öbür tarafta zebaniler gel gel der atlarsan atlamazsan istediğin oyunlar filan üf herşey ama troll olduğun belli

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Cezalı
Reaksiyon puanı
23,600
Huzur içinde uyu. Bu dünyadan bize hayır gelmez ?

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,554
Aşırı soğuk bir yerde uyuyakalmak sonucu uyanamadan tatlı rüyanda soğuktan donarak ölmek en temizi benim bildiğim kadarıyla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...