Trrrek Çillo karabasan
Profesör
Merhaba arkadaşlar intihar edeceğim ama maalesef acısız bir yöntem bulamadım 7. Kattan atlasam canım çok acırmı yoksa direkmi ölürüm ve lütfen abuk subuk şeyler yazmayın bir sorun var ölmek istiyorum
Hangi il hangi mahalle hangi bina hemen şöyle gerçekseMerhaba arkadaşlar intihar edeceğim ama maalesef acısız bir yöntem bulamadım 7. Kattan atlasam canım çok acırmı yoksa direkmi ölürüm ve lütfen abuk subuk şeyler yazmayın bir sorun var ölmek istiyorum
Hangi il hangi mahalle hangi bina hemen şöyle gerçekse
[/QUOT
İntihar etmekle sadece dünyanı değil, ahiretini de yıkmış olacaksın. İntiharı sadece korkaklar düşünür, bunu da unutma.Merhaba arkadaşlar intihar edeceğim ama maalesef acısız bir yöntem bulamadım 7. Kattan atlasam canım çok acırmı yoksa direkmi ölürüm ve lütfen abuk subuk şeyler yazmayın bir sorun var ölmek istiyorum
Çaktırma ya ?Alo Polis İmdat![]()
bende aynı şeyi anlatmaya çalıştım arkadaşaİntihar etmekle sadece dünyanı değil, ahiretini de yıkmış olacaksın. İntiharı sadece korkaklar düşünür, bunu da unutma.
şşşş belki anlamaz sen ara yinede vatandaşlık görevi XDÇaktırma ya ?
Yaşım 13 allahın affedeceğini düşünüyorum çünkü allah affedicir
Affetmez atlama yada atla bana mı kendi canından olur günahlarının cehennemde acı çekersin kabul ediyorsan atlaYaşım 13 allahın affedeceğini düşünüyorum çünkü allah affedicir
Ne güzel iş arkadaş bende 14 yaşındayım gebereyim gideyim cennete. Hey Allah'ım ya. Saçma sapan düşünmeyin.Yaşım 13 allahın affedeceğini düşünüyorum çünkü allah affedicir
Merhaba arkadaşlar intihar edeceğim ama maalesef acısız bir yöntem bulamadım 7. Kattan atlasam canım çok acırmı yoksa direkmi ölürüm ve lütfen abuk subuk şeyler yazmayın bir sorun var ölmek istiyorum
Modlar polise ip adresini verin polis bururn onun yeriniYaşım 13 allahın affedeceğini düşünüyorum çünkü allah affedicir
Her şey planlanmış saçma sapan iş görmeHer gece allaha dua ediyorum canımı al diye ama almıyor
Troll sun senHer gece allaha dua ediyorum canımı al diye ama almıyor
saçma sapan konuşma yanlış kader anlayışı işte sen yap sonra aman kadermiş aman oymuş ya bırak bu işiKaderimdede bu varmış demekki ?son gülücüğüm olsun
Gerçekten mi beni ciddeye almıyormusun sen neden daha intihar edeceğimi biliyormusun acabaArkadaşlar arkadaşımız troll galiba çok ciddiye almayın
troll arkadaş kafaya takmayın ergenlik çağı XDYa bi de bu yaşta insan niye ölmek ister?