İnternetten Yazıtör Olarak Para Kazan !!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan adromov
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

adromov

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İnternetten yazıtör olarak para kazanabilirsiniz. Nasıl mı ?
Yazitörlük işi için başlangıç eğitim setidir. Yani yazı yazarak para kazanmaktan bahsediyoruz ama nereye yazı yazılacak? hangi konularda yazı yazılacak? Bu yazıları bize kim verecek? gibi akılda kalan sorulara cevabı Yazitör Starter Eğitimi ile bulacaksınız. Bu eğitimle size ücreti arama motoru olan google ödeyecektir.Günde 2-3 saatinizi ayırararak ek gelir elde edebilirsiniz.. Bu ürün hakkında daha detaylı bilgi alabilmek için tıklayınız:

WhiteHawk

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Ya siz herkesi gerçekten aptal zannediyorsunuz.Kanunlar sizden yana olmamalı.Safları kandırıp kolay para kazanmanın yolunu bulmuşsunuz.Ama bu sitede sadece akıllılar var.Hadi bakalım buradan yallah.DİKKAT:Modlar göreve.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
aynen hem ban hemde refli linki banlayın kelime filtresine sokun.. neredesinin banlar.. sahtekarlık bu..

adromov

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben burada herhangi bir kandırmaca göremiyorum. ayrıca bir olayı denemeden lütfen çamur atmayınız. Ben sizin bana bu haksızlığı yaptığınızdan dolayı sizi dava edebilirim ayrıca. Çünkü bir olayı denemeden çamur atıyorsunuz. ayrıca tanıttığım bu ürün SSL sertifikalı ve para iadelidir. bencede görevliler sizin yaptığınız bu çamurdan dolayı sizi uyarmalılardır... !

ayrıca size burda bu ürünü zorla alın demiyorum. Sadece ürünü tanıtıyorum. Denemediğim bir ürünüde tavsiye etmem.. bunuda ayrıca bilmenizi isterim ;)

cngzkyz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
276
aslında yazitor starter ın normal ücreti 89 tl idi.sonra biraz indirmeye karar verdim. Ben gerçekten kendimi size bu fiyata verdiğimden dolayı saf gibi hissediyorum.

:d :d

mutimuti

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kdv si de var :) vay be :) görende googla memur oluyoruz sanır. bu nasıl ek iştir arkadaş. memleketteki ortalama maaşlar belli. günde 2 saate 2.500tl alacaksak daha ne okuyor millet üniversitelerde :). biraz alçak ataydınızda inandırıcı olaydı.

adromov

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bizim toplumumuz bu şekilde zaten bir yere varamaz. Bakın ben burda bu ürünü zorla alın demiyorum sizlere. Ayrıca internet üzerinden kazanılan para türkiye standartlarından fazladır.. Bunu hala göremiyorsanız ben bunu size zorla aktaramam. Bir affilite marketing olayını araştırmanızı daha sonra gelip bu suçlamaları yapmanızı rica ederim.....

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
Yazıtör ne oluyor yeni mi girdi dilimize?

adromov

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yazıtör eğitimi internete bir tür yazı yazmadır. Sizin yazdığınız bu kelimeler google de arandıkça siz para kazanmaktasınız. Zaten ayrıntılı anlatım eğitim setinin içinde mevcuttur..

adromov

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sen neye inanmak istiyosan ona inan kardeşim :)

adromov

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ya siz herkesi gerçekten aptal zannediyorsunuz.Kanunlar sizden yana olmamalı.Safları kandırıp kolay para kazanmanın yolunu bulmuşsunuz.Ama bu sitede sadece akıllılar var.Hadi bakalım buradan yallah.DİKKAT:Modlar göreve.

dediğinizin kanunla ne alakası var anlamış değilim. Ama bu satışlar zaten SSL güvenliği dahilinde yapılıyor. Yani isteyen kişi satın alıyor isteyen almıyo. Tamamen alıcıya bağlı bişey :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
benim anlamadığım bu ürünle ilgili bir çok sitede bu kadar yorum yapılmış, Allahın bir kuluda ben şunu yazarak kazanıyorum dememiş bu negizlilik böyle anlamadım gerçekten. Herkes ürünün içinde yazıyor demiş okadar. İyide benim ne yazacağımı bilmem için illa ürünü almam mı gerekiyor? Önce siz bana ne yazacağımı bir söyleyin ben ona göre alıp almayacağıma karar verim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...