İnternetten para kazanmak istiyorum

Bu konuyu okuyanlar

karahan29

Asistan
Katılım
19 Ekim 2016
Mesajlar
325
Reaksiyon puanı
238
Puanları
43
Yaş
24
10 krş veren yerler var 1 tl veren yerler var sitesine göre değişiyor net bir şey söylemem. O sitelerle pek alakam yok bilmiyorum sadece forumda birkaç kez denk gelmiştim. Ama bir ara Yandex Toloka'yı denemişliğim var önceden iyi para veriyordu.
 

ketaponn60

Öğrenci
Katılım
8 Nisan 2018
Mesajlar
43
Reaksiyon puanı
29
Puanları
18
dostum internette ne iş yaparsan yap kendini yeterince geliştirip kaliteyi bozmadığın sürece tüm işlerden para kazanabilirsin.Bu senin işi hangi çıtaya koyduğunla alakalı bi konu.ThemeForest diye bi tema sitesi var milyon dolarlar dönüyor ama bizim wordpress tema satışı yapan türk sitelerine gir yukarda bi arkadaşın dediği gibi yıllık 200 tl ile 2000 tl arasında para kasıyolar.Oyunlardan para kazanmak çok uzun iş diye düşünüyorum ayrıca şansa bağlı ne kadar çalışsan kovalasanda sistemin sana verdikleriyle yetiniyosun.Bitcoin ise artık geçti başka kripto paralara bakmanı tavsiye ederim.Ayrıca bence Youtuber bu saydıklarımız arasında senin yaşında yapılabilecek en güzel iş bende şuan onun temellerini atmaya çalışıyorum.Hem youtubeda videolar hazırlarken teknoloji üstüne yaparsan misal video hazırlamak için araştırma yapman gerekicek bu sayede kendinide geliştirmiş olursun.
İnş istediğin işi otutturursun kazanırsın.
 

Nejmettin

Öğrenci
Cezalı
Katılım
17 Nisan 2021
Mesajlar
0
Reaksiyon puanı
0
Puanları
3
Yaş
21
saglambilgi.net adlı sitem var bana destek olabilirseniz sevinirim. ayrıca benimle içerik yazarak kazanabilirsin
 

ozcevı

Asistan
Katılım
5 Temmuz 2021
Mesajlar
119
Reaksiyon puanı
41
Puanları
28
Dijital dünya sana asla gerçek para kazandırmıyor. Sadece gerçek dünyaya aktarabildiğin şeyleri dijitale doğru bir şekilde yansıtabilirsen para kazanırsın. Yani aktif gelirin yoksa pasif gelir seni memnun etmez.
 

tiredof

Öğrenci
Katılım
12 Ekim 2021
Mesajlar
12
Reaksiyon puanı
1
Puanları
3
Yaş
37
Elbette ki mümkün, yalnız ödeme alacağınız banka hesabını ayarlamanızı tavsiye ederim. Velinizle gidip bir hesap açtırmanız mümkün reşit olmasanız bile. Şimdi gelelim parayı nasıl kazanabileceğinize. Başlangıç için logo tasarlamak, makale yazmak ve veri girişi yapmak gibi sermayesiz işler oldukça iyidir. Bu işlere ait ilanları bulmak için çeşitli freelancer sitelerine ve webmaster forumlarına kayıt olmanı tavsiye ederim. Bunun dışında site açmak oldukça kompleks bir para kazanma yöntemidir, pek çok koldan gelir sağlayabilirsiniz. İlgin varsa site nasıl açılır onu da araştırabilirsin. Ek olarak anket doldurma sitelerine de bir göz atabilirsin. Son olarak https://www.blogacmak.com/internetten-para-kazanmak/ adresinde denk geldiğim Artıway adlı site var. Hepsiburada gibi e-ticaret siteleriyle anlaşmalıymış ve harcama yaptıkça kazanıyormuşsun. Tam olarak para kazanmak sayılmasa da aldığınız ürünün fiyatını azaltmak için kullanabilirsiniz. Ödemenizin %3'ü gibi oranları geri iade alıp o parayı da çekebiliyorsunuz.
 

Alex4883

Doçent
Katılım
3 Eylül 2019
Mesajlar
628
Reaksiyon puanı
255
Puanları
63
Yaş
23
Banada yazabilirmisiniz?
Özelden yazdım cevaplarsanız ilgilenicem
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aynı durum bendede var cebimdeki tek para 30 tl sistem;
Gtx 950
MSI g70
ddr 8+4 12 gb ram
1tb hdd
Amd fx6300
w11 pro
 

thryvz

Öğrenci
Katılım
8 Aralık 2021
Mesajlar
1
Reaksiyon puanı
0
Puanları
1
Yaş
29
İnternetten para kazanmak aslında çok kolay değil ama severek yaparsanız sizi zorlamaz ve bir süre sonra para kazanmaya başlarsınız. İnternetten para kazanmanın onlarca yolu var en önemlisi sizin seveceğiniz tarzda olan kısımlara yönelmek. Fikir bulmanız lazım yani. Sizlere örnek olması açısından çok güzel para kazanma fikirleri veren bir site linki paylaştım. Okuyup en azından güzel fikirler edinip yolunuzu çizebilirsiniz. Başarılar dilerim şimdiden.
 
Üst