Merhaba arkadaşlar ben 16 yaşındayım Ankara'da oturuyorum. En son 1 sene önce biriyle çıktım ondan sonra soğudum o işlerden, ama şimdi tekrar istek geldi. Bi yakın arkadaşım vardı ona açtım konuyu oda benim kafadan bir kız önerdi bana ekledim slm vs. tanışma faslı işte anlarsınız bu olay 3 mayıs gecesi gerçekleşti ve gece 2'ye kadar konuştuk ben açıkçası bu kadar beklemiyordum . Diğer gün 4 ' e kadar konuştuk, ama dün gece 2'den sonra internet paketi (telefon) bittiği için konuşamadık. Sabah internet paketi yapmış kusura bakma vs. yaptı bende önemli değil falan dedim ve konuşmaya başladık hastaymış falan geçmiş olsun fasılları. İnternetteki fotoğrafları pek net olmadığı için yeni fotoğraf atmasını istemiştim cumartesi günü senin için bir ara atacağım demişti bugün zorladım hastayım gerçekten halim yok dedi yani arkadaşlar uzun lafın kısası kızda bana karşı birşeyler var her cümlenin sonuna gülücük ( : ) ) atıyor ben iltifat ediyorum hiç bişey olmamış gibi devam ediyor mesela geçen fotoğraf atmasını istedim olumsuz cevap verince :/ yaptım sonra ağlarım dedi tamam sustum sen ağlarsan bende ağlarım deyince gülücük attı sonra hayalindeki erkek kimdir sorusuna ne gibi bi cevap bekliyorsun
dedi bende soru açık değil mi
dedim istersen uzatmayalım dedi yani benden teklif bekliyor bunu cümleleriylede belli ediyor şimdi yazsam okumazsınız
ama ben etmiyorum yüzyüze görüşmek istiyorum bugün pazartesi buluşacaktık ama hastaymış. Haftasonu müsait misin dedi evet dedim. Cumartesi günü buluşmaya karar verdik kurstan ders arasında çıkıp gelicek 2 saatlik bi görüşmemiz olucak Ankara'da oturanlar bilir Altınparkta buluşacağız. Önceden utangaçtım ve bayadan beri bir kızla buluşmuyorum bu utangaçlığımı nasıl yenerim kızın karşısında donar kalırım diye korkuyorum.ve altınparkta 2 saat içinde neler yapmalıyım ve yapmamalıyım + orda teklif etmeyi düşünüyorum nasıl edebilirim benim aklımda bir fikir var buluştuktan sonra bi şeyler içmek sonra park içinde gezmek daha sonra kursa bırakmak ve ayrılırken teklif etmek veya parkta otururken teklif etmek vs. önerileriniz nedir ve giyim tarzım nasıl olmalıdır ? Ben mavi bir t-shirt (yazısız sade kol ucu ve yakasında siyah çizgiler var) ve hafif açık tonda mavi dar paça kot pantolon ve beyaz veya gri spor ayakkabı giymeyi düşünüyorum sizce nasıl olur ? Sorularımı cevaplıyan herkeze teşekkürler.Lütfen ciddi yorumlar yazın sulu cevap verecek olan arkadaşlar cevap yazmasın ! İyi forumlar.
YUKARIDAKİLERİN HEPSİNİ OKUMAK İSTEMİYORSAN BURAYI OKU.
Bir kızla buluşacağım o dedi buluşalım diye, teklif etmemi bekliyor ama etmiyorum realde daha önce hiç görmedim yüzyüze görmek istiyorum Ankara altınparkta buluşacağız .Cumartesi günü buluşmaya karar verdik kurstan ders arasında çıkıp gelicek 2 saatlik bi görüşmemiz olucak Ankara'da oturanlar bilir Altınparkta buluşacağız. Önceden utangaçtım ve bayadan beri bir kızla buluşmuyorum bu utangaçlığımı nasıl yenerim kızın karşısında donar kalırım diye korkuyorum ve altınparkta 2 saat içinde neler yapmalıyım ve yapmamalıyım + orda teklif etmeyi düşünüyorum nasıl edebilirim benim aklımda bir fikir var buluştuktan sonra bi şeyler içmek sonra park içinde gezmek daha sonra kursa bırakmak ve ayrılırken teklif etmek veya parkta otururken teklif etmek vs. önerileriniz nedir ve giyim tarzım nasıl olmalıdır ? Ben mavi bir t-shirt (yazısız sade kol ucu ve yakasında siyah çizgiler var) ve hafif açık tonda mavi dar paça kot pantolon ve beyaz veya gri spor ayakkabı giymeyi düşünüyorum sizce nasıl olur ? Sorularımı cevaplıyan herkeze teşekkürler. İyi forumlar.

YUKARIDAKİLERİN HEPSİNİ OKUMAK İSTEMİYORSAN BURAYI OKU.
Bir kızla buluşacağım o dedi buluşalım diye, teklif etmemi bekliyor ama etmiyorum realde daha önce hiç görmedim yüzyüze görmek istiyorum Ankara altınparkta buluşacağız .Cumartesi günü buluşmaya karar verdik kurstan ders arasında çıkıp gelicek 2 saatlik bi görüşmemiz olucak Ankara'da oturanlar bilir Altınparkta buluşacağız. Önceden utangaçtım ve bayadan beri bir kızla buluşmuyorum bu utangaçlığımı nasıl yenerim kızın karşısında donar kalırım diye korkuyorum ve altınparkta 2 saat içinde neler yapmalıyım ve yapmamalıyım + orda teklif etmeyi düşünüyorum nasıl edebilirim benim aklımda bir fikir var buluştuktan sonra bi şeyler içmek sonra park içinde gezmek daha sonra kursa bırakmak ve ayrılırken teklif etmek veya parkta otururken teklif etmek vs. önerileriniz nedir ve giyim tarzım nasıl olmalıdır ? Ben mavi bir t-shirt (yazısız sade kol ucu ve yakasında siyah çizgiler var) ve hafif açık tonda mavi dar paça kot pantolon ve beyaz veya gri spor ayakkabı giymeyi düşünüyorum sizce nasıl olur ? Sorularımı cevaplıyan herkeze teşekkürler. İyi forumlar.