İnternetten download caiz mi?

Daywalkerr

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Beyler PROGRAM konusunda tecrübemi söyliyim ücretli programların ücretsiz alternatifleri var olduğunu bilin.Hatta en merak edilen şeylerden biri de ücretsiz antivirüs programı ,evet o da var COMODO bir çok ücretliden daha iyi.

Hadi müzik youtube ,bu film işini devletin çözmesi lazım kurdukları site üzerinden 4 TL gibi fiyatla internetten indirmeye izin vermeleri lazım

------------------
Bu arada müzikleri youtubeden video şeklinde indirip ücretsiz converterla mp3 e çevirsek caiz mi bir de bunu açıklasalar süper olurdu. :D:D

Harbi harbi merak ediyorum ..

thepeacemaker

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ilginç bir durum gerçekten. indirme yapmamış kişi yok gibidir. zor bir durum gerçekten. ürünlerin fiyatları makul seviyelere inerse belki sorun azalır. bitmez ama azalır diye düşünüyorum. bilmiyorum haksız mıyım???

seydia

Asistan
Reaksiyon puanı
0
günahı boynumuza.. yapacak bir şey yok.

yaşli çocuk

Profesör
Reaksiyon puanı
11
@yaşlı çocuk, hakkını helal et, maalesef ki senin mesajını tam tersine anlamışım.
fetvalara karşı dik duran(!) arkadaşlarımızın çokluğu olsa gerek, bizi bir genelleme gibi hataya sürüklemiş olsa gerek.
düzeltme yetkim olmadığı için, buradan yazma gereği duydum, özelden yaptığınız ikaz sonrası.

Önemli değil abicim. Haklısın nedeninde sonuna kadar.

canhasan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
daha neler şimdi buna dayanarak indirmeyelim zaten orjinal kaç kişi kullanıyorki

semekdar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
illa lisanslı program için kullanılmıyor ki torent ücretsiz program araç vb. için de paylaşım yapılması için kullanılabilir.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Sen indir herkesin hesabı kendine. Her koyun kendi bacağından asılır.

MasterFather

Profesör
Reaksiyon puanı
59
herkes biliyor gerçeği konuşmaya bile değmez bu konu.

Tekn01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Film, Müzik, Oyun bunlar için lafım yok.

Bu konuda da haksız olabilirim ama bunun da olması gerekmez yani; Solid-Works, Photoshop vs. büyük yazılım programlarını kastediyorum. Bunlara öğrencilerin gücü yetmiyor. Ben şimdi kalkıp babama desem ki, baba 2000 TL para vermen gerek belki de daha fazla, olum sen ne diyorsun der. 4 yıllık bir üniversite hayatımda programı öğrenmek için bu kadar parayı vermemiz çok abartılı bir durum. Zaten o'su bu'su derken haliyle para dayanmıyor. Zengin kesime dokunmaz zaten ama orta halli ve fakir ailelerin çocukları bunun altından zor kalkar.

'Minareyi çalan, kılıfını hazırlar misali' diyebilirsiniz ama anlaşılmasını isteğim bir husus var.

Öğrenmek için yolların açılması gerekiyor. Okuldaki bilgisayarlar genellikle lisanslı veya ücretsiz bir şekilde hediye ediliyor. Amma velakin okullarda malum sınırlı zaman var ve sürekli okulda olmanı gerektirecek bir husus. Her zaman okulda olacak diye bir koşul da yok veyahut olsa bile şartlar zorlaşacak.

Demem o ki öğrenciler veya öğrenenlere kolaylık sağlanmalı ...

Şunu da belirtmek gerek öğrenci de çakallık yapıp işi ticarete dökerse başından aşağı kaynar su dökmeli benim tabirim :D
Öğrenci de afedersiniz b*kunu çıkarmayacak.

Ticarete dökeceği vakit gidip lisansını alsın ... (Lisans parasını daha uygun fiyata da satılabilir mi bunu yazılımı yapan mühendislere sormak gerek ?!.)

thekillingroad

Profesör
Reaksiyon puanı
1
öğrenci neden phosotop-solidworks kullanıyormuş?
Yahu bahaneden bol bir şey yok bizim memlekette ya.

Bana şimdi okuluna lazım gelişecek falan masalıyla gelmesin kimse.

Tekn01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Biz zengin değiliz ...

Yazdığımı iyi oku muhterem, meşrulaştırmaya çalışmadım. Eğitim sürecinde kolaylık sağlanmasından bahsettim. Bahanelerin oluşmaması için de alternatifin olması gerekiyor.