tolga9009
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 0
paypal iyidir
Google Wallet gelişse de PayPal'a rakip olsa onu bekliyorum.Paypal kullaniyorum ama cok komisyon aliyor. Hem ebay hem paypaldan kesiyorlar komisyonu. Ab ulkeleri yavas yavas kendi online odeme sistemlerini kullanmaya geciyor.
Keske oyle olsa ama kisa vadede paypal'e mahkumuz. Google play'de bile uygulama satin almak icin paypal secenegi eklenmis. Ebayin İranli kurucusu deli dumrul misali...[emoji1]Google Wallet gelişse de PayPal'a rakip olsa onu bekliyorum.
Doldurmalik kredi karti kullaniyorum.
o nasıl oluyormuş :confused1: ilk defa sizden duyuyorum :huh:
Türkiye'de var mi bilmiyorum, ama yasadigim ülkede benzincilerde ve büfelerde doldurmalik mastercard satiliyor. Siz o kredi kartina istediginiz kadar para yüklüyorsunuz ve her yerde kullanabiliyorsunuz. Karti internet üzerinden devre disi birakabilir, bir sey oldugu zaman kilitleyebilirsiniz. Bankayla hicbir baglantiniz olmuyor.
Paypal nakit kart var master card I'n geçtiği tüm yerlerde geçtiği iddaa ediliyor. Anlatığının aynı prensipte çalışıyor. Ülkemizde mevcut teknosa da satılıyor bu kart.
Paypal nakit kart var master card I'n geçtiği tüm yerlerde geçtiği iddaa ediliyor. Anlatığının aynı prensipte çalışıyor. Ülkemizde mevcut teknosa da satılıyor bu kart.
Arkadaşlar,aidat ödemeyeceğim,güvenli şekilde yurt içi yada dışı alışveriş yapabileceğim paypal destekli bir kart arıyorum,bilenler yorum atabilir mi?
[MENTION=34608]Darknes$[/MENTION] Pegasus plus kart bildiğin kredi kartı mı yoksa içine para yükleyip paran kadar alışveriş yapabileceğim bir kart mı? Eğer kredi ise param kadar olanı hangisi?
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Paypal falan lazım.
Paypal kullanılabiliyor yani enpara ile, ben pegasusla arada bir uçuyorum da o kart kredi kartı mı? En azından uçuşu bedavaya getirebilir miyim? [MENTION=34608]Darknes$[/MENTION]
Kart ile yapılan tüm mal ve hizmet alımlarından %1, Pegasus ile gerçekleştirilen uçuşlarda da Pegasus Plus uçuş programı kapsamında %2 UçuşPuan kazanılır.
1 UçuşPuan 1 TL değerinde olup UçuşPuanlar Pegasusta yapılacak her tür mal ve hizmet alımı için kullanılabilmektedir. 5 UçuşPuan üzerindeki bütün UçuşPuanlar indirim olarak da uygulanabilir.