İnternetteki Videolar Açılmıyor

emre611967

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bugün pc'yi açtım facebook'tan ve benzer sitelerden video izleyeceğim ama yeşil ekran geliyor alttaki resimlerdeki göreceğiniz gibi mozilladan denedim , internet explorer'dan deniyorum aynı 2-3 saniye ilerliyor video ama ekran yeşil görüntü yok sonra kilitleniyor tarayıcı ctrl+alt+delete'den kapatıyorum
İşletim Sistemim :
Windows 7 32 bit
2gb ram
ati hd 4670 ekran kartı
intel dual core duo işlemdi

Uploaded with ImageShack.us
Lütfen bile yardım etsin , format atmıyayım

tesssssst.jpg
tesssssst.jpg

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Ekran Kartını Güncellemelisin ..!

barlasemre

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kesin cevap veriyorum aynı olay benim basıma geldi
video üzerine gelip sağ tuş -> ayarlar -> donanım hızlandırmayı etkinleştirme'yi kaldır.Olay bu

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Ati'nin sitesine girdim son çıkan herşeyi indirip yükledim sonuç aynı

Emre Bu Tip Sorunlar Ekran Kartı Sürücüleri Yüzünden Çıkıyor Başka Birşeyde Olabilir Ama Büyük İhtimal Bu Ekran Kartı Sürücülerinden Kaynaklanıyor

Bütün Driverler Ve Ekran Kartı Yöneticilerini Kaldır (Catalyst) Gibi

Ekran Kartı Sürücünü (Doğru Ekran Kartı Sürücüsünü Kurduğundan Emin Olarak) Kur

Veya Ekran Kartı Ayarlarını Fabrika Ayarlarına Getir.!

En Son Güncellemeleri ile Tekrar Kur (Gene Olmazsa Aygıt Yöneticisinden Ekran Kartı Driver Dosyasını Göstererek Kur)

En Son Olarakda K-Lite Mega Codec Pack'i Kurmanı Öneririm

Sorunun Çözülücektir . Başka Bir Nedeni Yok Tamamen Ekran Kartından

Şayet Oyunlarda ve Normal Durumda Ekran Kartında Sorun Olmadığını Düşünerek Yazıyorum!

hkncnr_ist

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
dostum normal (bilgisayardaki):glare: videoları izleyebiliyor musun.?

megawolf

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bencede ekran kartı sürücüsünden, Aygıt yöneticisine girip ekran bağdaştırıcılarını genişlet, iki tane bağdaştırıcı görüyorsan orada secondery yazanı sağ klik ile devre dışı bırak...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben java yı indirdim acaba düzelir mi ? bilgisi olan biri hızlı cevap verirse sevinirim :confused1:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
aslında bende de aynı durum var...video açılmıyor beyaz ekran gözüküyor resimler felan açılıor ama video açıılmıyor...:bored::huh:

ByTheEfsane

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Hangi antivirüs var.Bende antivirüsten videolar açılıyor sonra yeşil ekran oluyordu.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaslar bendede ayni durum var 1dakka falan norml oluyor ondan sonra yesil ekran geliyor,bazen ses geliyor kirik kirik, bende yeni oldu bilemedimde nede oldu,bir gun once normal calisiyordu

S

SDN Okuru

SDN Okuru
benim bilgisayarımda ayarlar diyince kamera secenegi geli o nasıl olcak acaba

S

SDN Okuru

SDN Okuru
benim bilgisayarımda aynı sorun var videolar ya açılmıyor ya da çok hızlı ilerleyip yeşil ekran çıkıyor sağa tıklayıp donanım hızlandırmayı kaldırdım ama düzelmedi..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
program kaldırdann tanımadığın bilmediiğin prgramları kaldır işe yaramayan benimki ondan böle oluyodu kaldırdım düzeldi

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaslar bendede ayni durum var 1dakka falan norml oluyor ondan sonra yesil ekran geliyor,bazen ses geliyor kirik kirik, bende yeni oldu bilemedimde nede oldu,bir gun once normal calisiyordu

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar bana yardım edermisiniz..? benim bigisayarda videoları açmıyor dün akşamdan beri yapmadığım şeyler kalmadı..yardımcı olursanız sevinirimm çok sagolun..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kardeşim bnim proxy sitelerden girince veya normal sitelerden girince video açılmıyor yardım edersen sevinirim sürekli beyaz ekran oluyor hiç açılmıyor herşeyi yaptım 1 haftadır böle yardım pls

S

SDN Okuru

SDN Okuru
beyler kolay gelsin bende videoyu açıyorum ama sekmede açılan video beyaz ekran olarak duruyor video oynamıyor neden acaba ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar aynı şey benim de başıma geldi ve bir oyuna girdim geri ekran çıkıyor ortasında bir simge vardı ve sağ tıklayıp çalıştır deyin oluyor:thumbup:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
BİLGİSAYARA VİRUS GİRMİŞ KARDEŞİM, ve sadece internettekileri değil... pc deki videolarıda açmaz. ekran kartıyla ilgisi yok... hadi eywlh:dirol: