İnternette Kopma

cheleby

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
227
Arkadaşlar bugün bulunduğum şehire şiddetli bir yağmur yağdı ve bugün sürekli netim kopuyor.Acaba bu sorun altyapında mı yoksa modem mi bozuldu ? Bugün neti sürekli kopan var mı ?

cheleby

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
227
Malatya/Arapgir

---------- Post added at 23:53 ---------- Previous post was at 23:29 ----------

Delirecem ya.dakika başı net kopuyor :@

shlmgzl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
aynısı bende de var düziçi/osmaniye telekomu aradım arıza kaydı aldık çözecez dediler sonra telefonda birileri konuşmaya başladı yine telekomu ardım arıza kaydı aldık dedi bugün öğlen eve vardım hiç hat yok düziçi telekomun telefonunu aradım açan yok. birde telekom yeni bir uygulama başlatmış 3 kere çalınca mesajınızı bırakın diyor. ifrit oluyorum. Adamlar para kazanalım da gerisi önemli değil diyor. Artık direk telekoma gidicem bakalım sorunu çözebilecekler mi

rohirrim

Profesör
Reaksiyon puanı
11
beyler rüzgar cıkınca TTnet'in verdiği internette kesiliyor:) zamana bırakın rüzgar dinince yağmur gidince net düzeliyor:) arıza kaydını da aramayın daha da bozarlar...

osmaniyeweb

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Slm.arkadaşlar birkaç gün önce adsl devamlı kesilmeye başladı.arıza kaydı oluşturdum gelen kişi hattınızda problem yok ama modem yanmış olabilir deyip gitmiş daha öncede başımdan geçtiği için bu defada telefon arızaya arıza kaydı verdim birkaç saat sonra telefonumdaki arızanın giderildiğine dair eposta geldi. Bende her ihtimale karşı yeni bir modem alıp eve gittim sonra pc ye açtığımda bir baktımki adsl sağlam nete girebiliyorum yani bugibi durumlarda mutlaka telefon arıza kaydı oluşturun telefon çalışsa bile. Allahtan modemi ödünç almıştım geri iade edeceğim birde adsl servisindekilerin ukala ukala modemin yanmış sağlam olsa gelen arkadaş niye öyle desin demeleri yokmu insanı hasta ediyor. Bulunduğum yer Osmaniye ili

cheleby

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
227
1 gün sonra düzeldi. Arıza kaydı olarakta; birden net gitti cafede.Aradım konuştuğum kişi bana sizde sorun var dedi.Dedim bölgede birşey olabilir mi ? hayır dedi.Daha sonra farklı yeri aradım sorun bölgeselmiş.Bu müşteri hizmetleri ne iş yapar ? hep aynı cevaplar.

serkanbb06

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
31
1 gün sonra düzeldi. Arıza kaydı olarakta; birden net gitti cafede.Aradım konuştuğum kişi bana sizde sorun var dedi.Dedim bölgede birşey olabilir mi ? hayır dedi.Daha sonra farklı yeri aradım sorun bölgeselmiş.Bu müşteri hizmetleri ne iş yapar ? hep aynı cevaplar.

Türk Telekom müsteri hizmetlerinde calısan arkadas var her seyleri standart adamlar o derece standarta bağlamıslar her seye aynı cevaplar :D

cheleby

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
227
Sorunu buldum sayılmamda mahallede var bu sorun.Sürekli gidiyor arkadaş.Delirecem yav.Yağmurla felan alakası yok.Neden böyle oluyor acaba ?

tun@h@n

Doçent
Reaksiyon puanı
6
modem arayüzünden baktığınızda değerler nasıl? sorununuz genelse ya mahalleye gelen ana hatta,ya da santralde sorun var demektir.