İnternetimizi 1 aydır bağlamıyorlar

erenalisen

Doçent
Reaksiyon puanı
527
Bundan 1 hafta önce d smart net için başvuru yaptık adsl den aynı adreste fiber altyapı olduğu için fiber altyapıya geçtik. Geçen gün türk Telekom ekipleri resimdeki sarı kabloları dairelere kadar çektiler diğer uçlarını da gördüğünüz gibi kutunun yanına bıraktılar fakat kutuya bir bağlantı yapmadılar.

Bu bağlantıyı farklı bir ekip mı yapacak?

Bizim d smart başvurumuzda bize türk Telekom ekipleri geleceği kablo çekeceklero ve modem ile cihaz bırakacağı söylendi gelen giden yok 1 haftadır

Bu sistem ftth dedikleri eve kadar fiber sistemi fakat bir türlü geçemiyoruz herşey çok yavaş ilerliyor ben eminim kablo çeken ekibin de d smart ile alakası yoktur yani bizim başvurumuz ile alakası yoktur zaten önceden planı yapılmış bişeydir. Benim d smarta tazminat davası açma hakkım var mı çünkü bana 48 saat içinde gelecekler demişti 1 aya yakın oldu
c711519afff490d848e2cab49ec6c9e2.jpg

Yasiin

Dekan
Reaksiyon puanı
3,968
Normal şartlar da Türk telekom ekipleri bina girişine kadar kabloyu çeker ve daha sonra dsmart ekipleri gelip bağlantıyı yapması gerek. Türknette bana bu şekilde oldu.

erenalisen

Doçent
Reaksiyon puanı
527
Normal şartlar da Türk telekom ekipleri bina girişine kadar kabloyu çeker ve daha sonra dsmart ekipleri gelip bağlantıyı yapması gerek. Türknette bana bu şekilde oldu.
Hocam bu sarı kabloyu çektiler TT ekipleri fiber kabloyu fakat gördünüz kutu ile bağlantı yapmadılar kutu bağlantısı türk Telekomun sorumluluğunda benim bildiğim çünkü biliyorsunuz ki o kutuya bağlanmadikca kablolar interneti kullanmayız aslında yapacakları iş çok basit 8 daire var 8 kablo ucu var kutunun yanına uçlarına mavi bir aparat çakacaklar kutuya takacaklar bu kadar basit bir işlem için biz kullanmadığımız internetin parasını ödeyeceğiz herhalde

Yasiin

Dekan
Reaksiyon puanı
3,968
Hocam bu sarı kabloyu çektiler TT ekipleri fiber kabloyu fakat gördünüz kutu ile bağlantı yapmadılar kutu bağlantısı türk Telekomun sorumluluğunda benim bildiğim çünkü biliyorsunuz ki o kutuya bağlanmadikca kablolar interneti kullanmayız aslında yapacakları iş çok basit 8 daire var 8 kablo ucu var kutunun yanına uçlarına mavi bir aparat çakacaklar kutuya takacaklar bu kadar basit bir işlem için biz kullanmadığımız internetin parasını ödeyeceğiz herhalde
D smartı arayın söyleyin, en kötü siz arayın telekomu sizin adınıza açılmış kayıt varmı onu sorgulatın.

zeusmeizu

Asistan
Reaksiyon puanı
163
Hocam d-smartı hiç önermem kullandık berbat