İnternetim Aralıklarla kesiliyor ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Beag_5
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Beag_5

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11
Kısaca sorunu anlatayım
Bilgisayardan internete bağlanınca bir süre (1-2 saat)sonra bağlantı kesiliyor. Wifi kapatıp açınca düzeliyor fakat online oyunlarda biraz can sıkıyor.
Yinede çok umrumda değildi fakat, az önce google chromedan 5 gb lık bir mod indirirken bitmesine çok az kala internet kesildi. Steamde sorun olmuyordu kesilince devam ediyordu fakat chrome de devam etmedi. İnternetimde yavaş olduğu için 2-3 saattir bekliyordum bitmesini. Ayrıca sorun internette değil çünkü başka internetlede de sorun çıkıyor.

rasulalkan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Reis herkes Türk Telekom yada internet servis sağlayıcılarına söver. Fakat çoğu hata bizden kaynaklı. Aynısl kesintisi bende de oluyordu. Araştırdım kimi demiş modemden kaynaklı ve gittik en kaliteli tp link modemi aldım. Hala sorun devam etti. En sonunda çözdüm ki sorun internet kablosunu taktığımız prizde imiş. Priz telefon kablosunu tam kesemediği için kablo içindeki bakıra ulaşamamış ondan ötürü kesinti oluyormuş. Prizi iptal edip telefon kablosu ile modem kablosunu birleştirdim. Modem de yeni olduğu için yağ gibi kayıyor şimdi internet maşallah.