İnterneti telefondan kesmek

phylosoph

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
Arkadaşlar benim ofisimde bilgisayarım var . Her gelen oturuyor şifre koydum mecbur söylemek zorunda kalıyorum . Bilgisayarım ucuz değil , 120.000 liralık bilgisayar evime koyamıyorum burda geceleri takıldığım için . Bilgisayara da ethernet kablosu ile bağlı bildiğiniz üzere . Telefondan modem arayüzüne girip interneti bilgisayarın da erişemeyeceği bir biçimde nasıl kapatabilirim ? Keza bir şey değiştiğimde internet giderse , geri kullanacağım zaman aynısını da yazabilirim . Amacım bilgisayara oturanı ordan kullandırtmamak . Vallahi mağdurum yardım edin Modem ; Turk Telekom

Cem özgür

Asistan
Reaksiyon puanı
94
Windows ayarlarından uzaktan erişimi açarak bu mümkün olabilir gibi gözüküyor ancak evinizden telefonla sanırım olmaz. Tam emin olamadım. Herhangi bir yapay zekaya sorununuzu sorarsanız daha ayrıntılı bir yanıt alabilirsiniz.

phylosoph

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
Windows ayarlarından uzaktan erişimi açarak bu mümkün olabilir gibi gözüküyor ancak evinizden telefonla sanırım olmaz. Tam emin olamadım. Herhangi bir yapay zekaya sorununuzu sorarsanız daha ayrıntılı bir yanıt alabilirsiniz.
Evden değil modem arayüzüne alt kattan girip kapatmak istiyorum

kmurat

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,804
Hayır demeyi öğrenmelisin.

crow88

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,289
1-bilgisayarınızda 2.misafir kullanıcı açın ,siz olmadığınızda yada siz varken kendi oturumunuzdan çıkın,misafir oturumunu açın,ikisinede şifre koyun,kendi şifrenizin kombinasyonu karışık olsun @#12trKA gibi.
2-bilgisayarınıza uzaktan erişim (giriş) programı yükleyin ama programı açık bırakın,bilgisayar açıldığında uzaktan erişim programıda otomatik açılsın,sizde şifrenizle o kişinin haberi olmadan müdahale edebilirsiniz yada takip
3-önemli verilerin olduğu klasörlere şifre koyun

bu videoyu izleyin size fikir verir