Arasıra olabiliyor. Türk Telekom'un sıkıntısı kullanmaya devam et. Sorun çıkarsa zaten çekseydiniz kardeşim banane diyebilirsin.Nedenini biliyorsanız açıklayın lütfen.
Hiç belli olmaz dostum 10 dk sonra bile sona erebilir 3-4 gün içinde de. Şahsen bu deneyimi Turkcell'de 4 gün yasşadım.Tamam bundan mutluyum da bu ne zamana kadar sürer ve neden ben bunu bilmek istiyorum.
6 - 12 saat aralıklarla kota bilgisi yenilenir. Eğer hemen düşmesini bekliyorsan bekleme. En erken 6 saat sonra yenilenir.
Türk Telekom bana yanlışlıkla paket tanımlamıştı, farkedip geri aldı. Biraz kullanmıştım ama.Arasıra olabiliyor. Türk Telekom'un sıkıntısı kullanmaya devam et. Sorun çıkarsa zaten çekseydiniz kardeşim banane diyebilirsin.
Onların hatası. Senden para çekseler bile her türlü koz sende.Türk Telekom bana yanlışlıkla paket tanımlamıştı, farkedip geri aldı. Biraz kullanmıştım ama.
Para alamaz ki, faturasızım zaten.Onların hatası. Senden para çekseler bile her türlü koz sende.
Bence debi laf var; ölüyü çok yıkarsan ya osurur ya s*çar diye. bence devam et.
6 saat sonra kontrol etsin bir bence.bi laf var; ölüyü çok yıkarsan ya osurur ya s*çar diye. bence devam et.
Zaten edicem haber veririm.6 saat sonra kontrol etsin bir bence.
Devam ...Peki 6 saat sonra da aynı durum olursa?
6 saate garanti veremem ama 12 saat sonra da durum aynıysa bir sıkıntı var demektir. Hattın faturalıysa karşına yüksek fatura çıkabilir. Kota bilgisinin yenilenmemesi seni haklı çıkarmayabilir. Sonuçta faturada toplam kullanımın gösterilecek. İtiraz edemezsin.Peki 6 saat sonra da aynı durum olursa?
Paket kullanıyorum.6 saate garanti veremem ama 12 saat sonra da durum aynıysa bir sıkıntı var demektir. Hattın faturalıysa karşına yüksek fatura çıkabilir. Kota bilgisinin yenilenmemesi seni haklı çıkarmayabilir. Sonuçta faturada toplam kullanımın gösterilecek. İtiraz edemezsin.
bunu bilinçli yaptınız sanırım? nasıl yaptınız peki tam olarak bi çözümü varsa paylaşabilir misinizBende Türk telekomun açığından 6 ay faturalı hattımın sadece telsiz ücretini ödeyip 6gb internet 1000 dk heryöne sınırsız msj kampanyasını kullanmıştım. Valla yine olsa yine kullanırım bakalım denemeyi düşünüyorum tekrar. 1,5 tl fatura ödemek çok iyiydi
Bence tadında bırak çünkü hakkın olmayan bişeyi kullanıyosun...Haram olur mu diye düşündüm şu an...Peki bununla nasıl fanteziler yapabilirim? Lte de 4k film izlesem?