kemalvkula
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 7
Online eğitim yüzünden babam eve internet almak zorunda kalmıştı ve gerçekten sevinmiştim çünkü 7 yıl sonra tekrar ev interneti açtırıyorduk.8 yıl öncede türk telekom kullanıyorduk ve tabi çocuk olduğumuz için hızı fln önemli değildi.Ama artık taşındık ve türk telekom bağlatmak istemiyordum ama hangi internet sağlayıcısını arasak altyapı yok internet veremeyiz diyolardı ve artık çaresiz şekilde mecbur tt yi aradık ve ne mi oldu....Onlarda altyapı yok dedi ve interneti bağlatamadık tabi ben sürekli söyleniyorum fln hakaretler falan fistan sonunda babam istanbul avcılardaki şubeye gitti ve bi şekilde 12mb paketi bağlattı ve artık mutluydum.İnterneti bağladılar ve hemen hız testi yaptım 12 mb download 1mb upload alıyordum hemen oyun indirmeye kalktım ve bir de ne göreyim bizim 12mb işi yalan dolan aslında 1mb download 0.100-0.200 kb upload ım var imiş.Bunun hakkında çok araştırdım ve altyapı olmadığından dolayı bu kadar düşük hız aldığımı düşünüyorum ve her geçen gün tt ye nefretim daha da çok artıyor artık bıktım 1 mb ile video izleniyo Allah a şükür ama 0.100 kb ile oyun oynanmıyor.Oyundayken başka biri internete girse 1000 pinge kadar çıkıyor ve artık resmen cs den soğudum.Bu internet hakkında bilgisi olan biri varsa söylesin bu yavaşlık altyapıdan dolayı mı yoksa tt nin oyunları mı.