İnternet var ama sayfalar yüklenmiyor.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Radarr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Radarr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba.Başlıkta belirtiğim gibi internet var telefonda ve diğer bilgisayardan sorunsuz girmesine rağmen bu bulunduğum bilgisayarda skype,steam gibi uygulamalarda sorun olmazken internet çalışırken tarayıcılarda sorun oluşuyor ama bu sorun sürekli olan bir sorun değil gezinirken belirli zamanlarda geliyor 1 dk sürüp gidiyor ama bu can sıkıcı çünkü sürekli oluyor twitch de takılırken yayın gidiyor ama chat akmaya devam ediyor mesela ?

Not: Sorunum belli ki sistemsel bir sorun modemdir veya internetde bir sorun yok ona göre yardımda bulunursa sevinirim

Death Mark

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467
internet kotan dolmak üzere olabilir bende aynı sorunu hep ay sonlarına doğru yoğun kullandığım için yaşıyorum eğer hep böyle oluyorsa müşteri hizmetlerine danış ya da evindeki hatlar eskiyse yenile

eronis

Dekan
Reaksiyon puanı
4,382
Tarayıcının proxy ayarlarını bir gözden geçir.

imhotep

Profesör
Reaksiyon puanı
192
dns değiştirmeyi dene opendns kullanma o zehirlenmiş... google dnste zehirlenmiş...

Radarr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
--- Gönderi Güncellendi ---
dns değiştirmeyi dene opendns kullanma o zehirlenmiş... google dnste zehirlenmiş...
Comodo dns denedim yine ayrı sorun devam etti.
Tarayıcının proxy ayarlarını bir gözden geçir.
Tarayıcımın Proxy ayarları otomatikte (Chrome) ayrıyeten Opera yarayıcısından denediğimde de sorun değişmiyor maalesef.

imhotep

Profesör
Reaksiyon puanı
192
ağ bağlantılarını sıfırlamayı dene... olmadı aygıt yöneticisinden kaldır sürücülerinide sildirt... tekrar kur... W8.1 ve 10 ile 2 defa rastladım... modemden sanıp modemi restart bile etmiştim... çözümü aygıtları kaldırıp tekrar kur + elle ip ata bak...

Death Mark

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467
Modemi resetle başka bir modemde dene bir şey değişmezse Müşteri hizmetlerine danış yeterli internet hizmeti alamıyorum diye

Death Mark

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467
O zaman bilgisiyarını formatlasın

Death Mark

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467
En kolay çözümlerden biri o tarama verileri temizlemek işe yaramıyorsa diğerlerinin anlatılanları da olmadığına göre tek çare öyle gibi gözüküyor

sinan sevimli

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
sorunu anlatan arkadaş daha kapsamlı anlatsa idi belki fark lı olabilirdi

Radarr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kablo ile mi baglı pc yoksa wifi ile mi bağlı
Wifiyle bağlı ve dedigim gibi sorun bilgisayarımda yani internetim de bir sorun yok belli ki bilgisayarda bir şeyler var şuan o bilgisayardan giriyorum.
Modemi resetle başka bir modemde dene bir şey değişmezse Müşteri hizmetlerine danış yeterli internet hizmeti alamıyorum diye
İyi hoşta sorunum sistemsel ve çözülebilcek sorun gibi önemli olan sorunu bulmak.

imhotep

Profesör
Reaksiyon puanı
192
Wifiyle bağlı ve dedigim gibi sorun bilgisayarımda yani internetim de bir sorun yok belli ki bilgisayarda bir şeyler var şuan o bilgisayardan giriyorum.

İyi hoşta sorunum sistemsel ve çözülebilcek sorun gibi önemli olan sorunu bulmak.
manuel ip ata... sorun geçer... 3. ve 4. millenium faciasında kronik sorun olan bir durum... ben şahsen manuel ip atayarak çözdüm...

Radarr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
manuel ip ata... sorun geçer... 3. ve 4. millenium faciasında kronik sorun olan bir durum... ben şahsen manuel ip atayarak çözdüm...
İp atamak ve dns değiştirmek hiç bir işe yaramadı maalesef.

FideLity

Doçent
Reaksiyon puanı
418
İnternet servisinizin kendi sitesinden hesabınıza girip, Ayarlar -> Bağlantımı Onar'a tıklayınız.
Ardından modem arayüzüne giriş yapıp Bakım -> Aygıt Yönetimi nden Yeniden Başlat tıklayınız.
İnternetiniz 1 dk kadar kesilecek korkmayın.Ardından;
İnternetle alakalı tüm sekmeleri kapatıp size vermiş olduğum dosyayı çalıştırınız.
DOSYA: (Dns önbelleği temizliyor ve IP adresinizi yeniliyor)
Dosya Linki: Dosya.tc - Ücretsiz, Hızlı ve Kolay Dosya Paylaşımı
Sonrasında özgürsünüz :smirk:

Radarr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İnternet servisinizin kendi sitesinden hesabınıza girip, Ayarlar -> Bağlantımı Onar'a tıklayınız.
Ardından modem arayüzüne giriş yapıp Bakım -> Aygıt Yönetimi nden Yeniden Başlat tıklayınız.
İnternetiniz 1 dk kadar kesilecek korkmayın.Ardından;
İnternetle alakalı tüm sekmeleri kapatıp size vermiş olduğum dosyayı çalıştırınız.
DOSYA: (Dns önbelleği temizliyor ve IP adresinizi yeniliyor)
Dosya Linki: Dosya.tc - Ücretsiz, Hızlı ve Kolay Dosya Paylaşımı
Sonrasında özgürsünüz :smirk:
Maalesef Sorun devam etmekte.

FideLity

Doçent
Reaksiyon puanı
418
Maalesef Sorun devam etmekte.
Wifi ile bağlanıyorsunuz, Twitch TV de yayın dururken chat devam ediyor.Veri aktarımı oluyor demek bu.
Sorununuzu biraz daha ayrıntılı yazmanız gerekmekte.Sistem özelliklerinizi belirtmemişsiniz.
Yukarıda değerli arkadaşımız proxy ayarlarını kontrol et demiş acaba iyice baktınız mı.Proxy > Bağlantılar > Yerel Ağ Ayarları > En yukardaki (Ayarları otomatik algıla) tikli olacak diğerlerini (adres, b.nok v.s) sil ve tiklerini kaldır.

Şuan buraya kadar yazılanlar (Format + temiz kurulum dahil) çözüm olmadıysa, sorun bilgisayarda olabilir.
Yanlış teşhis koymak istemeyiz fakat belirtmiş olduğunuz problem doğrultusunda herhangi bir sorunsuz bilgisayarda virüs olsun, firewall olsun, yanlış sürücü veya eksik program olsun temiz kurulum ve modem resetleme işlemi çözümü getirir.

Radarr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Wifi ile bağlanıyorsunuz, Twitch TV de yayın dururken chat devam ediyor.Veri aktarımı oluyor demek bu.
Sorununuzu biraz daha ayrıntılı yazmanız gerekmekte.Sistem özelliklerinizi belirtmemişsiniz.
Yukarıda değerli arkadaşımız proxy ayarlarını kontrol et demiş acaba iyice baktınız mı.Proxy > Bağlantılar > Yerel Ağ Ayarları > En yukardaki (Ayarları otomatik algıla) tikli olacak diğerlerini (adres, b.nok v.s) sil ve tiklerini kaldır.

Şuan buraya kadar yazılanlar (Format + temiz kurulum dahil) çözüm olmadıysa, sorun bilgisayarda olabilir.
Yanlış teşhis koymak istemeyiz fakat belirtmiş olduğunuz problem doğrultusunda herhangi bir sorunsuz bilgisayarda virüs olsun, firewall olsun, yanlış sürücü veya eksik program olsun temiz kurulum ve modem resetleme işlemi çözümü getirir.
Bakın şöyle anlatıyım şuanda internete rahat bir şekilde girebiliyorum sonra birden zamanı belli olmuyor tabi bunun yeni bi sekme açmaya çalıştıgın zaman sayfa yükleniyor yükleniyor ve sonra sayfa zaman aşımına uğradı hatası geliyor bu hata geldikten sonra tekrar yenileyince sorun kalkıyor bu total de ortalama 30-40 sn sürüyor umarım daha iyi anlayabişmişsinizdir.

archoo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hortlatıyorum ama aynı sorunu ben de yaşamaktayım herhangi bi önerisi olan var mı superonline fiber kullanıyorum sorun cihazdan mı kaynaklı sağlayıcıdan mı kaynaklı emin değilim.