İnternet üzerinden radyo dinleyememe sorunu

hostagedown

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar konu direk browserlarla ilgili olduğu için buraya yazıyorum. İnternet üzerinden hiç bir radyoyu dinleyemiyorum. Genelde zaten internetten yayın yapan radyolar mediaplayer ile açılıyor ancak son sürümü kurulu olmasına rağmen ve bilgisayarımda ciddi hiç bir problem olmamasına rağmen radyoları dinleyemiyorum. radyo yükleniyor ancak hazır konumundan sonra play'e basınca açılmıyor herhangi bir ses gelmiyor.
Daha önce sadece internet explorer'da dinleyebiliyordum şimdi hiçbir browserım açmıyor.

Daha önce bu problemle karşılaşmış birisi var mıdır acaba?

trancelogy

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ExA radyo diye bi program(cık) var tavsiye ederim yerli yabancı bir çok radyo yayında

Y!LM@Z

Profesör
Reaksiyon puanı
45
İnternetteki radyoların hepsi wmp destekli olmadığı gibi bu sorun tarayıcıya göre de değişebiliyor IE'de pek sorun teşkil etmez ama FF kullanıyorsan WMP plugin yüklemen gerek.

Ayrıca tarayıcı üzerinden dinlemek yerine pc programları kullanmak daha pratik.
Yukarıdakilere alternatif olarak bunu da deneyebilirsin.
Radio Sure

hostagedown

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
exe olarak bir program kurmak istemezdim ancak gidişat o yönde, artık son çözüm olursa mecbur kuracağım. digiturku kapattım, maçları radyodan dinlemem gerekiyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
slm arkadslar bi oyunda 3 D chatte radyo tasarladim devam li dinliyebildigim radyoyu simdi acilmiyor offline diye yazi cikiyor ama diger arkadaslar dinliyor benim radyomu oyunu silip tekrar yükledim sorun ondandir diye ama alakasi yok dropbox dan aliyorum linkleri diger web radyolar caliyor oyunda ama benim radyo bende calmiyor flash player de yüklü bu sorun 15 gün oldu bende benim arkadasim geldigi zaman o nun leptopdan girdigim zaman oyuna radyo caliyor tuhaf sinirim bozuldu yapamiyorum bir yardim edicek arkadas varsa cok sevinirim imza dudu tskler

quasar17

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bağlantının başındaki bilgi ikonundan Flash Player'i etkinleştirin.