İnternet üzerinden alınan, resimde kutulu gözüken Antivirüslerin içeriği

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Mert0
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Mert0

Profesör
Reaksiyon puanı
1,702
Öncelikle forumda yeniyim bir yanlışım olursa affola...

Online Alışveriş sitelerinden aldığımız resimde kutulu gözüken antivurislerin kutu içeriği nedir? Bize kargo ile mi gelir?

HÜDHÜD

Rektör
Reaksiyon puanı
6,551
dvd, anahtarı ve kitapçıktan başka bi şey gelmez... Hiç böyle şeylere gerek yok bence ama karar tabi ki sizin... Kargo ile gönderilecekse yazar zaten ve belli bi değerin üzerine kargo bedava denir...

Dora

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,807
İçinde kullanma kılavuzu, anahtar kodu ve setup cdsi olduğunu varsayıyorum.

Akkara

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,392
Hangi antivirüs yazılımını satın almayı düşünüyorsunuz?

HÜDHÜD

Rektör
Reaksiyon puanı
6,551
Ben zamanında dizüstü alırkene kakalamışlardı, virüs girerse garanti dışı kalır diye :D:D:D Sonra kurmaya çalıştığımda hata vermişti... Küçüktüm o zamanlar :P Kontrol ettiğimde gerçekten de hatalı setup dosyası varmış... İnternetten yükleyince de anahtarı kabul etmemişti.

Mert0

Profesör
Reaksiyon puanı
1,702
Hangi antivirüs yazılımını satın almayı düşünüyor sunuz?

PC topladım sipariş vermeden bir göz gezdirdim dedim bunu gördum önceden forumlarda bayağı kötü şeyler okumuştum virüslerle alakalı bana da cazip geldi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben zamanında dizüstü alırkene kakalamışlardı, virüs girerse garanti dışı kalır diye :D:D:D Sonra kurmaya çalıştığımda hata vermişti... Küçüktüm o zamanlar :p Kontrol ettiğimde gerçekten de hatalı setup dosyası varmış... İnternetten yükleyince de anahtarı kabul etmemişti.

Bu zamanda sanmam böyle bi olay yaşayacağımı :)

HÜDHÜD

Rektör
Reaksiyon puanı
6,551

PC topladım sipariş vermeden bir göz gezdirdim dedim bunu gördum önceden forumlarda bayağı kötü şeyler okumuştum virüslerle alakalı bana da cazip geldi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu zamanda sanmam böyle bi olay yaşayacağımı :)
Comodo kur keyfine bak, hem de ücretsiz... Bak bi dene sonra karar ver ya da önce deneme sürümlerini kur 1 ay dene beğendiğini al.

Mert0

Profesör
Reaksiyon puanı
1,702
Teşekkür ederim Değerli Görüşleriniz için İyi Forumlar

Akkara

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,392
İnternetten yükleyince de anahtarı kabul etmemişti.
Aktivasyon için bazılarında kullanım süresi oluyor ("... tarihinden önce aktifleştiriniz" gibisinden. ) muhtemelen ona takılmışsındır.
3 aylık promosyon ücretsiz linki aşağıdadır, ayrıca bu yazılımın çok sık kampanyası olur, bence paranızı bu yazılım için harcamanıza gerek yok.

Mert0

Profesör
Reaksiyon puanı
1,702
Son bir soru forumda yeniyim de ben az önce ürün linki verdim bir sorun olur mu ya da link verebilir miyim buna özel konu bulamadım kusura bakmayın :(

Dora

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,807
Ticari amaçlı reklam yapmadığın sürece problem yok :) Satın alacağın ürünü biz görmezsek yeterli yardımda bulunamayız. :)