Hangi antivirüs yazılımını satın almayı düşünüyor sunuz?
Ben zamanında dizüstü alırkene kakalamışlardı, virüs girerse garanti dışı kalır diyeSonra kurmaya çalıştığımda hata vermişti... Küçüktüm o zamanlar
Kontrol ettiğimde gerçekten de hatalı setup dosyası varmış... İnternetten yükleyince de anahtarı kabul etmemişti.
Comodo kur keyfine bak, hem de ücretsiz... Bak bi dene sonra karar ver ya da önce deneme sürümlerini kur 1 ay dene beğendiğini al.Bitdefender INTERNET SECURITY 2019 1 Kullanıcı 1 Yıl | ITOPYA
Bitdefender INTERNET SECURITY 2019 1 Kullanıcı 1 Yıl En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile BD-ISBox-1-1 ITOPYA'da.www.itopya.com
PC topladım sipariş vermeden bir göz gezdirdim dedim bunu gördum önceden forumlarda bayağı kötü şeyler okumuştum virüslerle alakalı bana da cazip geldi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu zamanda sanmam böyle bi olay yaşayacağımı![]()
Aktivasyon için bazılarında kullanım süresi oluyor ("... tarihinden önce aktifleştiriniz" gibisinden. ) muhtemelen ona takılmışsındır.İnternetten yükleyince de anahtarı kabul etmemişti.
3 aylık promosyon ücretsiz linki aşağıdadır, ayrıca bu yazılımın çok sık kampanyası olur, bence paranızı bu yazılım için harcamanıza gerek yok.Bitdefender INTERNET SECURITY 2019 1 Kullanıcı 1 Yıl | ITOPYA
Bitdefender INTERNET SECURITY 2019 1 Kullanıcı 1 Yıl En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile BD-ISBox-1-1 ITOPYA'da.www.itopya.com