Internet Tarifem Bitiyor(Yeni Tarife Önerileriniz)

-Hewal-

Dekan
Reaksiyon puanı
11
Arkadaşlar ben TTNET 8mb te kadar sınırsız interneti kullanıyorum. Nisan ayında tarifem bitiyor. Hattima 7.36mb 8mb internet geliyor ,yeni bir firmadan hizmet almak istiyorum sizce hangi firmayı seçmeliyim ve başka firmadan hizmet aldığım zaman hız im düşermi .

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352
TTNET FİBERNET LİMİTSİZ
20 Mbps'ye kadar hız
Ayda 65 TL

bu olabilir. artık eski bakır kabloları bırakma zamanı.

-Hewal-

Dekan
Reaksiyon puanı
11
Bizim burdan fiber geçmiyor.

rohirrim

Profesör
Reaksiyon puanı
11
ya fiber tavsiyesinde bulunup durmayın arkaşlar... sanki her yerde fiber var... zaten fiber geçse adam bakırda dururmu? Bu fiberi tavsiye edenler nerede yaşıyor ya... kendi evlerinde fiber var ya zannediyorlar ki tüm Türkiye öle... yok öle bir şey... evlerinde fiber olanlar yüzde 1'lik şanslı kesim...

TugiForum

Asistan
Reaksiyon puanı
2
ya fiber tavsiyesinde bulunup durmayın arkaşlar... sanki her yerde fiber var... zaten fiber geçse adam bakırda dururmu? Bu fiberi tavsiye edenler nerede yaşıyor ya... kendi evlerinde fiber var ya zannediyorlar ki tüm Türkiye öle... yok öle bir şey... evlerinde fiber olanlar yüzde 1'lik şanslı kesim...

Aynen arkadaşım ya millet çıldırmış arkadaş var benim kırklareli, kavaklıdayız göz var nizam hiç bir yerde döşenik degil fiber. Diyor bana nasıl fiber acaba geçelimmi. . Yok diyorum arkadaşım burada diyorum. Belki vardır diyor. . :D Fiberin ne olduğunu bilmeyen adam kaynıyor ortalık. . Aman diyim konuyu açan ardaşım kıpırdama yerinden. Üzülürsün sonra. :)

totleben

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Fiber yoksa diğer firmalarda aynı hat üzerinden hizmet vereceğinden aynı tarifeyi kampanyalı olarak tekrar almak en iyisi.

-Hewal-

Dekan
Reaksiyon puanı
11
Istanbuldayim fiber ın ne olduğunu biliyorum diğer firmalardan kullanıpta memnun olduğunuz kampanya varmı tavsiye niteliğinde diye sormuştum.

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Normal 55'TL lik sınırsıza geç, Müşteri hizmetlerinede hattını iptal etmek istediğini söyle . %25 ind yapıyorlar.

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352
[MENTION=50101]rohirrim[/MENTION] bu süper açıklayıcı bilgi için teşekkürler. lakin ben de bir konuya açıklık getireyim. fiber dediğiniz kabloların evinizin önünden veya apartmanınızın içinden geçmesi gerekmiyor. t11 denilen telekomun kutuları var eğer sokağınızda veya yakın başka bir sokakta bile bunlardan takılmış var ise bu tip küçücük kutulardan 500-600 aboneye çok rahat fiber hizmeti veriliyor. ayrıca fiber bu kutulara kadar geliyor onran sonrasını siz yine bakır kablolarla hizmeti 100 mb. te kadar alabiliyorsunuz. bakır kablolardan kurtulun derken evinize kadar fiber döşetin demedim.

-Hewal-

Dekan
Reaksiyon puanı
11
[MENTION=194661]eSa[/MENTION] bizim burada hatlar yer altına çekiliyor ama hala akıllanmadılar bakır kabloya devam gerçi bakır kablo çekmezseler nasıl ayda 20 tl hava parası alacaklar.