KuzeyUnutmaz
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 146
Uzun süredir Vodafone kullanıyorum son fiyat güncellemesinden sonra 19 Liraya katıldığım 600 dakika, 1000 sms ve 3 gb'lık mega yeni tarifesi 29 Lira oldu. Ekstradan doldur özelliğini kullanıyordum bu da 10 lira ek oluyordu. (Doldur paketlerinin de fiyatı güncellendi 12 TL oldu 3 gb doldur paketi.) Yeni fiyat güncellemesi ile 29 + 12 = 41 TL + vergiler derken 35 liraya yetersiz gelen bir tarife kullanmak yerine. Yine faturasız Saçma Güzel 14 Tarifesin geçtim. 43 TL karşılığında. Bu tarife 750 dakika , 250 adet sms ve 7 gb'ı seçeceğin uygulamada geçerli 7 GB'ı ise bütün uygulamalarda geçerli interneti olan bu tarifeye geçtim.
Önerme sebebi:
9 gün sonra tarife yenilenecek kalan kullanım hakları şu şekilde;
4,84 gb heryöne internet
6,03 youtube uygulamasında geçerli internet
646 dakika
190 adet sms
3 GB'lık tarifem bitmeden bu pakete geçiş yapmıştım , muhtemelen 1 ya da 2 gb ondan kullandım diye bu kadar gb hakkı kaldı. Ama yinede bana hemen hemen herkese yetebilecek bir paket gibi geliyor.
Not:Sporda vs youtube'dan müzik dinliyorum video kalitesini 144p düşürüyorum seste pek kalite eksikliği hissetmiyorum. Ek olarak wifi olmayan yerlerde de youtube kullanırken yine 144p formatını kullanıyorum. (Genelde uyurken 20 - 30 dk lık belgeseller açıp uyuya kaldığımdan görüntü kalitesi pek umrumda olmuyor)
Hat taşıyacak olanlara ise şunu önerebilirim:
Yenilenen 7 GB Tarifesi , 7 gb interneti bütün uygulamalarda kullanırsınız. Ek olarak freeZone'lu olursanız sınırsız youtube paketini de 20 tl'ye alabiliyorsunuz. Tarife fiyatı 27 TL + 20 TL'de youtube uygulaması sınırsız özelliği Toplamda 47 TL yapar. Kıyaslama yapacak olursak bana her türlü mantıklı olan bu paket geliyor.
Önerme sebebi:
9 gün sonra tarife yenilenecek kalan kullanım hakları şu şekilde;
4,84 gb heryöne internet
6,03 youtube uygulamasında geçerli internet
646 dakika
190 adet sms
3 GB'lık tarifem bitmeden bu pakete geçiş yapmıştım , muhtemelen 1 ya da 2 gb ondan kullandım diye bu kadar gb hakkı kaldı. Ama yinede bana hemen hemen herkese yetebilecek bir paket gibi geliyor.
Not:Sporda vs youtube'dan müzik dinliyorum video kalitesini 144p düşürüyorum seste pek kalite eksikliği hissetmiyorum. Ek olarak wifi olmayan yerlerde de youtube kullanırken yine 144p formatını kullanıyorum. (Genelde uyurken 20 - 30 dk lık belgeseller açıp uyuya kaldığımdan görüntü kalitesi pek umrumda olmuyor)
Hat taşıyacak olanlara ise şunu önerebilirim:
Yenilenen 7 GB Tarifesi , 7 gb interneti bütün uygulamalarda kullanırsınız. Ek olarak freeZone'lu olursanız sınırsız youtube paketini de 20 tl'ye alabiliyorsunuz. Tarife fiyatı 27 TL + 20 TL'de youtube uygulaması sınırsız özelliği Toplamda 47 TL yapar. Kıyaslama yapacak olursak bana her türlü mantıklı olan bu paket geliyor.
Son düzenleyen moderatör: