Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sabahtan beri bağlantı berbattı Google bile açılmıyordu doğru dürüst...
Şuanda düzelme var sanırım... Yani İzmirde de durum farklı değildi.. Sabah5-6 arasından beri berbattı...
Edit
Geri alıyorum hiçbir düzelme söz konusu bile değil!!!
Bağlantı yerlerde sürünüyor.. Sürekli kopmalar var. Arada sırada 10-15 Dk internet kopup modemde "Kullanıcı Doğrulaması yapılamadı" Mesajı veriyor. Telekomda çalışan bir arkadaşımın sözlerini aynen iletiyorum "-Dostum ülke genelinde bir sıkıntı var burası kriz merkezine döndü.."
Saygılar.
İzmir / Balçova
Az önce internet bağlantım kesildi. Yarım saat kadar gelmeyince müşteri hizmetlerini bir arama gereği duydum. Uzunca bir bekleyişin ardından müşteri hizmetleri yetkilisine ulaştım. Biraz uğraştı gelmesi lazım şu anda dedi. Ben gelmediğini söyleyince o zaman sizin modem ayarlarınız uçmuş yeniden yapılandırın, biliyor musunuz yapmayı dedi.
Evet ama ayarlarım sağlam başka bir sorun olmalı deyince hayır başka bir sorun yok isterseniz yardımcı olabilirim dedi. Ben de teşekkür edip telefonu kapattım.
Tam modemi bi resetleyeyim fabrika ayarlarına dönsün derken internet ne hikmetse düzeldi. Ve şu anda hız konusunda oldukça tatminkar. İlginç...
Valla ben bir youtube a giremiyorum her yer tıkır tıkır açılıyor.Ben geçen türk telekoma sordum bağlantılarda bu aralar bir yavaşlık var diye,onlarda şu anda 8 mbit olayı olduğu için alt yapı çalışmaları oluyor o bakımdan dedi.Ama ben ttnet kullanmıyorum turknet adsl kullanıyorum,arkadaşın adsli arızalıydı ondan aradım sordum
Sanırım bana göre gene yurt dışına çıkan bir kablolardan biri koptu bence ondan oldu kesin...