İnternet sayfamın baslangıcını deıstıremıyom

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan tanık
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

tanık

Asistan
Reaksiyon puanı
4
internet sayfamın baslangıcını deıstıremıyom kitlenmıs durumda yardımcı olurmusunuz google74 dıe bısı var deişmıyor ne yapmalıyım:sweatdrop:

f-r-o-z-e-n

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
sorununuz virüsten kaynaklanıyor ya sistemi geri alın olmadı spydoctor ile spam taraması yapın spydoctor kurulumunda soruyor size internet tarayacınızın açılış sayfası ne olsun die oradan da değiştirebilirsiniz

Core Quart

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Internet sayfasından araclar / ınternet seceneklerı / Acılan pencerede kı ınternet adresını degıstır.Yada denetım masası / ag ve ınternet / ınternet seceneklerı ordan da degısterebılırsın.Bırde sayfalardan gelıyor olabılır vırus gecmıs sayfada sıl ıstersen

tanık

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Internet sayfasından araclar / ınternet seceneklerı / Acılan pencerede kı ınternet adresını degıstır.Yada denetım masası / ag ve ınternet / ınternet seceneklerı ordan da degısterebılırsın.Bırde sayfalardan gelıyor olabılır vırus gecmıs sayfada sıl ıstersen

yok kardeşim .. varsayılanı kullan .geçerli olanı kullan. boş kullan.. işte gogle yazan yer felan varya .
o kutucukların hepsi kilitli şuan hiç tıklanmıyor.

1ruby1

Profesör
Reaksiyon puanı
38
yok kardeşim .. varsayılanı kullan .geçerli olanı kullan. boş kullan.. işte gogle yazan yer felan varya .
o kutucukların hepsi kilitli şuan hiç tıklanmıyor.

Spam veya virüs var.. Tarama yap.. Spam için Ad-Aware kullanabilirsin..

Ali TEMEL

Profesör
Reaksiyon puanı
92
Üstad regeditten şu yolu izlersen halledersin inş. HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main sağ tarafta start page var ordaki adresi değiştir umarım olur..

Intpv6

Asistan
Reaksiyon puanı
0
İlk önce bilgisayarında bir adware ve spyware taraması yap bilgisayarını temizle. Daha sonra linkteki registry dosyasını indir, çalıştır ve IE açılış sayfanı ayarla.
Anasayfa.Reg

tanık

Asistan
Reaksiyon puanı
4
İlk önce bilgisayarında bir adware ve spyware taraması yap bilgisayarını temizle. Daha sonra linkteki registry dosyasını indir, çalıştır ve IE açılış sayfanı ayarla.
Anasayfa.Reg

hepiniz çok saolun arkadaşlar format atmadan dediklerinizi uyguladım önce
spyvere terminatör ile tarama yaptım sonrada bu linkten sayfayı değiştirdim çok saolun..tam 28 trojen bilmem neler buldu :)

talha38

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aliitemel kardeşim. Söylediklerini yaptım. Çok teşekkür ederim.
Bir sorunum da cpu kullanımı % 100 oluyor. Acaba bunun içinde bir önerin var mı. Önerilerini bekliyorum. Teşekkürler.

talha38

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sayın Alii temel arkadaşım. Bu yöntemi anlattığın iyi oldu. Bundan sonra başıma gelirse ya da gelen olursa diye anlatıyorum. Paylaşımınız için tekrar teşekkürler.

Ali TEMEL

Profesör
Reaksiyon puanı
92
Cpu %100 oluyorsa senin pc de arka planda bir program işlemciyi sömürüyor :) ctrl+alt+delete basarak işlemler bölümündeki çalışan programlardan hangisinin işlemciyi harcadığını görebilirsin. O programı bulup çözümüne ulaşabilirsin..