Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ubuntu kullanıcıların çoğu yazı tiplerinden o kadar memnunlar ki sürekli sade ve estetik göründüğünden bahsederler
Siz beğenmemişsiniz, tabi ki kişisel zevk meselesi
Aslında ekstra yazı tipi yüklemenize gerek bile yok. Varsayılan olarak en az 20-30 farklı yazı tipi yüklüdür. Bunları değiştirmek birkaç fare tıklamasına bakar.
Ben KDE masaüstü kullandığım için tam olarak nasıl değiştirildiğini unuttum. Az sonra bir arkadaş gelir açıklar
Masaüstünde sağ tıklayıp "Masaüstü Arka Planını Değiştir" dedikten sonra açılan pencereden "Yazıyüzleri" sekmesine gelerek yazı tiplerini istediğiniz şekilde değiştirebilirsiniz.
internet cafede linux a geçmek benimde hayalim mikrosofta tam 5000 lira lisan parası ödemek üzereyim buda en iyi tarife yoksa win7 lisansı yapmaya kalksam 350$ sanırım tanesi birde office 2007 lisansı korkunç bir rakam çıkıyor. Aslında ağ virüslerinden trojanlardan okadar yıldım ki linuxla ne kadar rahat bir çalışma ortamı olabilirdi ancak bu online oyunlar gerçekten başımıza bela oldu linuxta çalıştırabilseydim hiç beklemezdim online oyunların tümünde özel patclar var sağ alt köşeye gelen her oyuna göre farklılıklar gösteren çeşitli yazılımlar var online oyun ların exeleri yamaları hemen hemen hepsi virüslü antivirüs önlemi alınca bu sefer bu dosyaları siliveriyor oyun çalışmaz hale geliyor güvenliği zayıflatınca ağ virüsleri yayılıyor gerçekten çok zor bir durum birde hileler var eğer bir bilgisayarda müşterinin istediği oyun çalışıyorsa bu onun için yeterli olmuyor hile kullanmak istiyor hile çalışmassa oynamayacağını söylüyor bu kadar ilginç durumlar var linuxlu günlere diyelim...
---------- saat 23:11 eklendi ---------- önceki mesaj saat 23:08 eklenmişti ----------
bu arada reale katılıyorum ubuntudaki yazı tipleri çok sade ve çok kullanışlıdır çok memnunum
oyun olayını linux altında halletmeliler artık,steam MAC'lere geldi,bi geliştirilmesi süren linux için steam'i bitiremediler...en azından steam gelse...millet hala nasıl güvensiz sistemlerle netten alışveriş yapıp kişisel bilgilerini resmini videosunu saklıyor anlamıyorum...