İnternet için en uygun Operatör

murat709

Asistan
Reaksiyon puanı
0
şu an Turkcell kullanıyorum.Sınırsız internet olmadığı için değiştirmeyi düşünüyorum. En hızlı ve ucuz hangi operatörü önerebilirsiniz?

CardinaLe

Doçent
Reaksiyon puanı
18
şu an Turkcell kullanıyorum.Sınırsız internet olmadığı için değiştirmeyi düşünüyorum. En hızlı ve ucuz hangi operatörü önerebilirsiniz?

Gercek sınırsız internet veren suan sadece uydunet var. Eger kablolu tv varsa apartmanınızda gecmenizi tavsiye ederim...

$ervante$

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Hayat paylaşınca güzel la la la la

Anlamışsındır umarım

murat709

Asistan
Reaksiyon puanı
0
cepten internet için arıyorum...

Mr.Elm

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Arkadaş mobil kastediyor sanırım. Avea fiyat olarak nispeten ucuz ama internet konusunda kesinlikle başarısız. vodafon kullanıyorum. memnunum. Eski operatörüm turkcell idi. Aynı aylık ödemeye 2 kat dakika mesaj ve 2gb internetim oldu

CardinaLe

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Ben yanlış anlamışım pardon o zaman. Sınırsız olarak 250 mb lik vodafone paketi var. 250 mb bittikten sonra adil kullanıma donuyor.

murat709

Asistan
Reaksiyon puanı
0
sınırsız olmasını istiyorum. Vadofonde sınırsız var mı ?

administrator

Asistan
Reaksiyon puanı
47
panpa Turkcell'in 19TL 'ye sınırsız interneti vardı ama kampanya biteli 2-3 ay oldu. 19TL 'YE 1GB alıyordun 1GB dolduğunda 1ay boyunca 96kps hızında devam ediyordun. şu anda hiçbir operatörde sınırsız internet yok sadece avea'da var oda faturalı hatlar için. fiyatı aynı 19TL adil kullanım 1GB sonra 96kps hızında devam. en uygun internet şu anda avea'da S.E.Ç paketleri var avea'nın. bu paketten faturasız hatlar için 1ay boyunca 1GB cepten interneti 10TL'ye alıyorsun. internette en uygun avea. istersen üç operatöründe sitelerinden kontrol et fiyat farkını göreceksin

murat709

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Avea hızlı değil yorumu var ama

YST

Asistan
Reaksiyon puanı
2
avea 2 GB lik bir tarife vardı hatta 500 dk ve sms de veriyordu
2 GB geçtikten sonra hızı düşürüp nete devam ediyorsun adil kullanım tarzı yani
eğer sürekli şehir merkezlerinde geziyorsan pek merkezden uzaklaşmıyorsan avea ve vodofonun pek farkı yok ama uzaklaştığın anda avea adamı çıldırtır.

administrator

Asistan
Reaksiyon puanı
47
Avea hızlı değil yorumu var ama
panpa şehir merkezinde isen yani 3G çekiyorsa geçekten diğer operatörlerden pek faarkı yok. bulunduğum merkezde 3 operatöründe internetini kullandım. kafadan uydurmuyorum yani tecrübeyle sabit

murat709

Asistan
Reaksiyon puanı
0
vodafon mantıklı o zaman.

ALPARS

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Arkadaş mobil kastediyor sanırım. Avea fiyat olarak nispeten ucuz ama internet konusunda kesinlikle başarısız. vodafon kullanıyorum. memnunum. Eski operatörüm turkcell idi. Aynı aylık ödemeye 2 kat dakika mesaj ve 2gb internetim oldu

Faturalı mı?

Mr.Elm

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Evet faturalı kullanıyorum
Ayrıca aynı yazılımla aynı noktadan test yaptım 5 ay önce. Üstelik çapa da merkezi bir konumdaydım. Avea 0.6 mbiti geçemedi hiç ama vodafon 4-5 mbiti çok rahat gördü. Turkcell ise vodafonun altında kalmıştı ama değeri hatırlamıyorum. Bunun dışında anadolu yakasında abimlere 3g modem alacaktık. Vodafon dışında diğer operatörler çekmedi.vodafon 3mbiti görüyor. Gene göztepede 7. katta oturan bir yakınım taahhütlü vınn almıştı edge hızından başka birşey göremedi garibim.sadece arka balkona gidince 3g yakalayabiliyordu. Şuan için durum nasıl bilemem ama kendimce vodafon bu konuda en uygunu diye düşünüyorum. ayrıca sınırsız internete kanmayın. Turkcell kullanırken aldım sınırsız diye yahu google sayfasını 4 5 dk da açarmı :S gereksiz yani. 1-2gb al rahatına bak sınırsızı düşünme. sınırsız anca whatsapp da iş görür

ihsancnr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Turkcell'de sınırsız internet olmadığını söylemişsin ama var. Ben bu paketi bayağı incelemiştim. Şu anda Avea kullanıyorum ve şebeke problemi yüzünden Turcell'e geçmeyi düşünüyorum. Sınırsız olarak 1 GB ve 4 GB olarak 2 paket var Faturasız tarifelerde. Bilgin olsun. Linkide paylaşıyorum.
http://www.turkcell.com.tr/bireysel/Sayfalar/internet/cepteninternet/hazirkart/SINIRSIZ-1GB.aspx

administrator

Asistan
Reaksiyon puanı
47
Turkcell'de sınırsız internet olmadığını söylemişsin ama var. Ben bu paketi bayağı incelemiştim. Şu anda Avea kullanıyorum ve şebeke problemi yüzünden Turcell'e geçmeyi düşünüyorum. Sınırsız olarak 1 GB ve 4 GB olarak 2 paket var Faturasız tarifelerde. Bilgin olsun. Linkide paylaşıyorum.
http://www.turkcell.com.tr/bireysel/Sayfalar/internet/cepteninternet/hazirkart/SINIRSIZ-1GB.aspx
gerçekten güzelmiş. özellikle 4GB olan kafama yattı üstelik sınırsız ve faturasız. gerçi 96kps internetten sayılmaz ama kota aşımı derdi yok bilgin için teşekür ederimbüyük bir ihtimal yakında Turkcell'deyim:yes:

murat709

Asistan
Reaksiyon puanı
0
4 GB yi geçer diye hesaplıyorum

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
vodafone kullanıyorum
ama avea daha iyi.internet konusunda
3 aylık tanışma paketi 9 yada 10 tl yapmışlar :) (1GB)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
turkcell de iseniz 19 tl lik sınırsız 1gb interneti neden almadınız anlamadım internet hızı en iyi en kalitelisi turkcell 1gb geçtikten sonraki hızla film izlemedikten sonra herşeyi yapabilirsiniz

numantekinay

Asistan
Reaksiyon puanı
0
turkcell de 1 gb sınırsız internet var deneyebilirsiniz

MBrv

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Sınırlı da olsa Turkcell'den şaşma derim. Avea rezillik. Sınırsız internet var ama 250mb dolduramıyorum dışarıda. Anca wi-fi bağlanırsam oluyor.

murat709

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Benim kafamdan geçende o ama olmuyor :D

DemonQ

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Konuyu açan arkadaş aradığın operatörü zaten kullanıyorsun :)

murat709

Asistan
Reaksiyon puanı
0
SINIRSIZ internet yok ama kararsızım onu için konu açtım :D

murat709

Asistan
Reaksiyon puanı
0
yok ki 4 GB varmış... 4 GB geçemem heralde mesaj hakkımdan 100 MB veriyorlar onu bile idare ediyor bazen. Yorumları gördüm kalmaya karar verdim..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben avea kullanıyorum edge deyken 5mb oyunu indirmek yarım saatimi aldı galiba babamın hattı turkcell ona 1 gb hediye gelmişti aldım taktım s3miniye 48mb oyunu tam 50 sn de indirdi bence turkcell hem şimdi 25 yaş altındakilerre süper bi kampanyası var