murat709
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 0
şu an Turkcell kullanıyorum.Sınırsız internet olmadığı için değiştirmeyi düşünüyorum. En hızlı ve ucuz hangi operatörü önerebilirsiniz?
şu an Turkcell kullanıyorum.Sınırsız internet olmadığı için değiştirmeyi düşünüyorum. En hızlı ve ucuz hangi operatörü önerebilirsiniz?
panpa Turkcell'in 19TL 'ye sınırsız interneti vardı ama kampanya biteli 2-3 ay oldu. 19TL 'YE 1GB alıyordun 1GB dolduğunda 1ay boyunca 96kps hızında devam ediyordun. şu anda hiçbir operatörde sınırsız internet yok sadece avea'da var oda faturalı hatlar için. fiyatı aynı 19TL adil kullanım 1GB sonra 96kps hızında devam. en uygun internet şu anda avea'da S.E.Ç paketleri var avea'nın. bu paketten faturasız hatlar için 1ay boyunca 1GB cepten interneti 10TL'ye alıyorsun. internette en uygun avea. istersen üç operatöründe sitelerinden kontrol et fiyat farkını göreceksinşu an Turkcell kullanıyorum.Sınırsız internet olmadığı için değiştirmeyi düşünüyorum. En hızlı ve ucuz hangi operatörü önerebilirsiniz?
sınırsız olmasını istiyorum. Vadofonde sınırsız var mı ?
panpa şehir merkezinde isen yani 3G çekiyorsa geçekten diğer operatörlerden pek faarkı yok. bulunduğum merkezde 3 operatöründe internetini kullandım. kafadan uydurmuyorum yani tecrübeyle sabitAvea hızlı değil yorumu var ama
tamam da panpa sınırsız istiyorsun vodafonda sınırsız yok ki... sınırsız diyorlar ama hızını 1kps'ye düşürüyorlar yani "1kps = internete giremezsin"vodafon mantıklı o zaman.
Arkadaş mobil kastediyor sanırım. Avea fiyat olarak nispeten ucuz ama internet konusunda kesinlikle başarısız. vodafon kullanıyorum. memnunum. Eski operatörüm turkcell idi. Aynı aylık ödemeye 2 kat dakika mesaj ve 2gb internetim oldu
Evet faturalı kullanıyorumFaturalı mı?
Turkcell'de sınırsız internet olmadığını söylemişsin ama var. Ben bu paketi bayağı incelemiştim. Şu anda Avea kullanıyorum ve şebeke problemi yüzünden Turcell'e geçmeyi düşünüyorum. Sınırsız olarak 1 GB ve 4 GB olarak 2 paket var Faturasız tarifelerde. Bilgin olsun. Linkide paylaşıyorum.şu an Turkcell kullanıyorum.Sınırsız internet olmadığı için değiştirmeyi düşünüyorum. En hızlı ve ucuz hangi operatörü önerebilirsiniz?
gerçekten güzelmiş. özellikle 4GB olan kafama yattı üstelik sınırsız ve faturasız. gerçi 96kps internetten sayılmaz ama kota aşımı derdi yok bilgin için teşekür ederimbüyük bir ihtimal yakında Turkcell'deyim:yes:Turkcell'de sınırsız internet olmadığını söylemişsin ama var. Ben bu paketi bayağı incelemiştim. Şu anda Avea kullanıyorum ve şebeke problemi yüzünden Turcell'e geçmeyi düşünüyorum. Sınırsız olarak 1 GB ve 4 GB olarak 2 paket var Faturasız tarifelerde. Bilgin olsun. Linkide paylaşıyorum.
http://www.turkcell.com.tr/bireysel/Sayfalar/internet/cepteninternet/hazirkart/SINIRSIZ-1GB.aspx
Olduğunu öğrendin amaSINIRSIZ internet yok ama kararsızım onu için konu açtım![]()