plaksan
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 1
Merhaba arkadaşlar Ben 5 senedir TTNET kullanıyorum.Net hızım 8 Megabit mi diyorlar tam anlamıyorum açıkçası kullandıgımız telefon telsiz ve sürekli telefon gelince internet gidiyor.5 senedir bu soruna çözüm bulamadım naptıysam bulamadım birde internetim çok yavaş kablolar biraz uzun ondan olabilir mi acaba 2 kişi kullanıyoruz interneti ama indirme hızımız 26 kbps yani youtubede video felan kesinlikle izlenmiyor bu 5 senedir böle çözüm bulamadık.Son 1 senedir bilinçlendim açıkçası dogruyu solemek gerekirse yaşım 18 şuan 17 yaşıma kadar sürekli oyun zırt pırt derken bu net yavaşlığını fazla takmıyordum.Sadece oyun oynuyordum ama artık oyun felan oynamıyorum ve internetten bişeyler indirmem gerekyor video izlemem gerekiyor hiç bir şey yapamıyorum.Youtubede 10 dakikalık video izlemek icin pause tusuna basıp 20 dakika bekliyorum resmen birde modem benim pc me yüklü deil driveri yok format attıgımdada pc direk otomatik tanıyor bunla alakalı olabilir mi acaba yavaşlık bu konuda yardımcı olabilecek varsa lütfen yazsın şimdiden teşekkürler.