İnternet Hızım Düşük

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan plaksan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

plaksan

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Merhaba arkadaşlar Ben 5 senedir TTNET kullanıyorum.Net hızım 8 Megabit mi diyorlar tam anlamıyorum açıkçası kullandıgımız telefon telsiz ve sürekli telefon gelince internet gidiyor.5 senedir bu soruna çözüm bulamadım naptıysam bulamadım birde internetim çok yavaş kablolar biraz uzun ondan olabilir mi acaba 2 kişi kullanıyoruz interneti ama indirme hızımız 26 kbps yani youtubede video felan kesinlikle izlenmiyor bu 5 senedir böle çözüm bulamadık.Son 1 senedir bilinçlendim açıkçası dogruyu solemek gerekirse yaşım 18 şuan 17 yaşıma kadar sürekli oyun zırt pırt derken bu net yavaşlığını fazla takmıyordum.Sadece oyun oynuyordum ama artık oyun felan oynamıyorum ve internetten bişeyler indirmem gerekyor video izlemem gerekiyor hiç bir şey yapamıyorum.Youtubede 10 dakikalık video izlemek icin pause tusuna basıp 20 dakika bekliyorum resmen birde modem benim pc me yüklü deil driveri yok format attıgımdada pc direk otomatik tanıyor bunla alakalı olabilir mi acaba yavaşlık bu konuda yardımcı olabilecek varsa lütfen yazsın şimdiden teşekkürler.

karacaerc

Profesör
Reaksiyon puanı
18
TTnet öncelikle hız düşmanı! 1mbit falan alman gerekirdi. Bulunduğun bölgede dağıtıcı yoksa mesafe uzadığından hızın iyice düşer. Kablo ile böldüğünü söylemişsin , diğer bölünen kişi 700kbit falan kullanırken sen 20kbit kullanıyor olabilirsin? bunu araştırdın mı? Genelde modemler direk bağlanıyor sorun ondan olmaz diye düşünüyorum. Ancak çevirmeli bir hat mı ki bu telefon çalınca internet düşsün. Bence servis falan çağırmanda fayda var. 5 senedir böyle kullanman da ayrı üzücü tabi.

plaksan

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Ya servisle ugraşmak istemiyordum ondan zaten bir sorayım dedim.Çağırıcam artık en son çare evet 5 senedir dedigim gibi sürekli oyun felan derken o kadar sorun olmadı bana artık çok büyük bir sorun başka arkadaşlardan da cevap bekliyorum.

Serhat Y

Asistan
Reaksiyon puanı
0
telefon çalınca internet bendede bazen gidiyo driver a fln gerek yok bende kablosuzdan giriyom hiç bişeye gerek yok kendi tanıyo o problemi ancak servis çözebilir yada git kaliteli bi modem al

plaksan

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Modemle alakalı olabilir mi?

dovmee

Super Сasual Dating - Genuine Damsels
Cezalı
Reaksiyon puanı
2
telefon caldıgında hattın kopuyorsa,telefon hattın paraleldır..yada splıtterın bozuk olabilir.
direk baglamayı dene..ayrıca kablon uzunsa ust uste sprıl bır sarım olmasına dıkkat etmelısın.
TTnet calısanı.!

plaksan

Asistan
Reaksiyon puanı
1
telefon caldıgında hattın kopuyorsa,telefon hattın paraleldır..yada splıtterın bozuk olabilir.
direk baglamayı dene..ayrıca kablon uzunsa ust uste sprıl bır sarım olmasına dıkkat etmelısın.
TTnet calısanı.!

Hattım paralel değil splıtterimde bozuk değil eminim çok denedim zaten.Kablo uzun biraz sarım sarım olmasına dikkat et derken neyi kastettiniz anlamadım da?

Private-B

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Vallaha ben 8 senedir ttnet kullaniyorum birkerecik olsun hizli olmadi ve her aradigimda musteri hizmetlerini yapacak birsey olmadigini diyorlar

Militarist

Dekan
Reaksiyon puanı
130
Dün teyze oğluna geldim. Baktım 300 le indiriyor. 4440375 i aradım. 1000 le indiyorduk 300 e düşmüş dedim. Güncelleyelim dedi. Şimdi 1000 le indiriyor yine. Bu numarayı arayın günceller misiniz deyin.

plaksan

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Dün teyze oğluna geldim. Baktım 300 le indiriyor. 4440375 i aradım. 1000 le indiyorduk 300 e düşmüş dedim. Güncelleyelim dedi. Şimdi 1000 le indiriyor yine. Bu numarayı arayın günceller misiniz deyin.

Teşekkürler.

Daywalkerr

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Telefon çaldığında netin gidiyorsa splitter in arızalanmış olabilir.