İnternet Hem Var, Hem Yok?

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
hepinize selamlar. birkaç gündür windows xp sisteminde bir problem var. Airties RT-204 v3 modem düzgün çalışıyor. ancak web arayüzüne giremiyorum. hiçbir tarayıcı web arayüzüne ulaşamıyor. müşteri hizmetleri ile de görüştüm ama onlar da görünürde bir sorun bulamadı ve problemin sistemimden kaynaklanabileceğini belirtti.

ne internet explorer ve de msn messenger çalışmıyor, bağlantı kuramıyor. norton internet security update yapamıyor.

ilginç olan opera, firefox gibi tarayıcılar ile nete girebiliyorum. aMsn kullanabiliyorum. torrent, emule kullanıyorum. her türlü downlaod yapıyorum. hızda hiçbir sorun yok. windows bileşenleri ile ilgili bir sorun var ama çözemedim.

ağ bağlantılarında da herşey düzgün görünüyor. şunu da belirteyim dns olarak 8888 ve 4422 kullanıyorum. otomatik dns yapınca da sorun aynı.

değerli yardımlarınız için şimdiden teşekkürler. :)

clients

Profesör
Reaksiyon puanı
36
nortonu kaldırıp öyle dene.

Edirneli

Profesör
Reaksiyon puanı
15
nortondan kaynaklanabilir bağlantıyı kesiyo

surmelim37

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Arkadaşların dediği gibi nortonu kaldır bir de öyle norton msni yasaklamış da olabilir bir kontrol et.

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
norton aylardır kurulu. daha önce böyle bir soruna yol açmadı. kaldıki norton protect disabled yapınca da problem devam ediyor.

BrknEs

Dekan
Reaksiyon puanı
166
bence sistemini artık değiştir zamanı geldi :)

clients

Profesör
Reaksiyon puanı
36
dediklerimizi yaparsan internete kavuşursun ama yok aylardır sorun yokdu şimdi oldu dersen senın sorunuca cozum bulamayız öncelikle nortonu kaldır resetle dns değişiminden yada ip değişiminden bile etkilenir. bilmeden birşeye tıklasan bile etkilenir. o nedenle onu kaldır ardından malwarebytes.org burdan free olan uygulamayı cekıp tarama işlemi yaptır. sonra tekrar konuşalım.

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
şimdi güncel olmasa da norton çalışıyor. kaldırdıktan sonra sorunu düzeltemezsem tekrar kuramam. pc korumasız kalır. format atacak durumda da değilim.