İnternet Fiyatına D-Smart + Limitsiz İnternet

Darknes$

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
351
Limitsiz_Fiber_Internet_Kampanyasi.jpg

http://www.dsmart.com.tr/kampanyala...rt-hd-maxi-limitsiz-fiber-internet-kampanyasi

Kampanya Detayları ve Merak Edilenler

http://www.dsmart.com.tr/kampanyala...rt-hd-maxi-limitsiz-fiber-internet-kampanyasi

Fena değil gibi ?​

GaMeRR119

Profesör
Reaksiyon puanı
1
hocam görünüme kanmamak lazım :D görüntü herşeyi söylemiyor kullanmadan imkansız nasıl iyi oldugunu veya kötü oldugunu sölemek :)

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
bu kampanya baya zamandır var zaten. süresini uzatıyorlar sürekli. cazip bir kampanya. ttnet limitsiz internetle aynı paraya limitsiz internet + HD D-smart maxi pakete sahip oluyorsun. maxi pakette spor kanalları da var. futbol takımlarının avrupa maçları, şampiyonlar ligi, uefa, nba hepsini hd izleyebiliyorsun.

hd uydu alıcıyı da bedava veriyorlar. aboneliğin sürdüğü müddetçe ücretsiz kullanıyorsun. :)

burns206

Profesör
Reaksiyon puanı
1
ben de baktim da 2mb limitsize gecicektim zaten kapmanyasiz da ayni fiyat 64 lira :P illa al yada kaziklan diyolar.

bu arda sormazsaniz kurulum filan yapmiyolar :P ben vaktinde ayni kampanyanin tasdevrinde katilmistim hala kurulmadi uydu gerci pek ilgilenmedigim icin sormadim da hala kurulucak. baska kampanyaya da gecemiyoruz cikamiyoruz da :P

2mbitle 600GB ~ download yapilabilir 64 liraya bana en makulu guibi geldi.
8mbit +20GB netlimitsiz 320GB eder bence pek makul degil ucuz gorunuyo ama gercekte pek oyle degil
4mbit ile 1 tb civari download edilebilir 82 liraya :P
4mbit olani 65 olsa iki gun form doldurmakla ugrasmaya degerdi :P

neskalii

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Kutu için değilde modül için de aynı şartlar geçerli olsaydı hiç düşünmez 4 mb limitsizi alırdım...

AndroidBoy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Beyler bu bu kampanyadan yararlanmak istiyorum ama bu adamlar hd uydu alıcı içinde para istiyolarmış galiba ama bizim televizyonda cam modul giriş yeri var uydu alıcı yerine cam modul alsak onadamı aynı uydu alıcı parası isteyecekler

muratveb

Profesör
Reaksiyon puanı
56
Arkadaşlar sanırım yine TTNet alt yapısını kullanıyor.

Bu pakedi kullanan varmı ? Ben özellikle dsmart'a belgesel kanalları için geçmek istiyorum (hd olan) ki zaten bu dsmartın maxi pakediyle birlikte sunuluyor.

Varmı kullanan ? Geçmeye kesin gözüyle bakıyorum. Herhangi bir ek ücret..vs için ücret alıyorlarmı ?

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
bildiğim kadarıyla aylık ekstra ücret yok. hd uydu alıcıyı da ücretsiz veriyorlar. sadece aktivasyon parasını ödüyorsun. bir de ayda 10 lira fazladan verirsen yalın internete geçiriyorlar. telefonu kapattırabiliyorsun.

muratveb

Profesör
Reaksiyon puanı
56
bildiğim kadarıyla aylık ekstra ücret yok. hd uydu alıcıyı da ücretsiz veriyorlar. sadece aktivasyon parasını ödüyorsun. bir de ayda 10 lira fazladan verirsen yalın internete geçiriyorlar. telefonu kapattırabiliyorsun.

Sen kullanıomusun [MENTION=43929]rtsbora[/MENTION] ? Eğer dediğin gibiyse bayağı avantajlıymış

iZozzy

Doçent
Reaksiyon puanı
2
AKN sonrası hız tam olarak kaç oluyor bilen var mı ?

by10ur

Profesör
Reaksiyon puanı
7
AKN sonrası hız tam olarak kaç oluyor bilen var mı ?

3mb
Kod:
[URL="http://www.dsmartnet.com.tr/Campaigns_internet-fiyatina-d-smart-limitsiz-internet.aspx"][B]Kampanya Koşulları ve Detaylı Bilgi için tıklayınız.[/B][/URL][COLOR=#8B8B8B][FONT=Arial]Bu kampanya 24 ay taahhütlü olup 30 Eylül 2012 tarihine kadar ve sadece bireysel aboneliklerde geçerlidir.Kampanya kapsamında 24TL D-Smart Net (dsl) aktivasyon bedeli alınmaz. D-Smart (uydu) aktivasyon (iç kurulum) bedeli tek ödeme 40TL ya da 24 ay boyunca 2TL olarak faturalanır. İsteğe bağlı olarak SD ve HD uydu için dış kurulum (çanak ve 20mt kablolama) 4,5TLx 24 ay taksitli olarak abonenin faturasına yansıtılır. PVR cihazının dış çanak kurulum fiyatı farklıdır.Kampanya sadece modemli sunulmaktadır. Tercihe göre taahhüt süresi boyunca kablolu modem ayda 1TL'ye, kablosuz modem ayda 2TL'ye abonenin kullanımına tahsis edilecektir. D-Smart Kutu ve modem mülkiyeti D-Smart'a aittir, tüketicinin kullanımına tahsis edilir.Kampanya D-Smart uydu alıcısı ve modem stoklarıyla sınırlıdır. Aboneliğin, 24 aylık taahhüt süresi dolmadan iptal edilmesi durumunda, iptale kadar geçen süre boyunca D-Smart Net için yapılan indirimler, D-Smart uydu alıcısı ve içerikte verilen indirimler ve 99TL taahhüt bozma bedeli aboneye faturalanacaktır. 24 ay taahhüt süresi içerisinde ya da bitiminden sonra abonelik iptal edildiğinde, abone D-Smart uydu alıcısını iade etmekle yükümlüdür. İndirimli modem seçeneklerinden yararlanan müşterilerden ise abonelik iptaline kadar geçen süre boyunca yapılan indirimler ve faturaya yansıtılan modem ücreti toplam modem bedelinden (kablolu modem için toplam 60 TL, kablosuz modem için toplam 150TL) düşülerek geri alınacaktır.8Mb’e kadar ADSL ve 20Mb’e kadar fiber internet hizmetinde alınacak hız garanti edilmemekte olup telefon hattının uygunluğuna ve santrale olan mesafeye bağlı olarak en yüksek 8Mb’e kadar ve 20Mb’e kadar hız sağlanmaktadır. 8Mb’e kadar ve 20Mb’e kadar internet paketleri için aylık AKN (adil kullanım noktası) uygulanacaktır. Adil Kullanım Uygulaması Politikası gereğince, ayda ilgili tarifeler için belirtilen AKN’nin aşılması durumunda, aşılan tarihten itibaren kullanım hızı en fazla 3Mb ile sınırlandırılacak ve dönem sonunda normal hızına dönecektir. Paket ve kampanyadan doğacak damga vergisi bir defaya mahsus olmak üzere %0,08 oranında D-Smart Net faturasına yansıtılır.Belirtilen ürün fiyatları diğer kampanyalarla birleştirilemez. D-Smart Net kampanyalarda değişiklik yapma hakkını saklı tutar. Kampanya kapsamında internet paketleri hız değişikliği üst paketlere yapılabilir, alt paketlere geçilemez, D-Smart kutusu değişikliği yapılamaz. D-Smart paketlerinde, üst paketlere geçiş yapılabilir, alt paketlere geçiş yapılamaz. D-Smart, ticari nedenlerle, kanal, yayın ve içeriklerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar. Kurulum ve Ekipman tüketiciye aittir.[/FONT][/COLOR]

by_matrix

Doçent
Reaksiyon puanı
3
biz apartmanda merkezi sistem uydu kullanıyoruz.d-smart cihazı mevcut olan çanakla kullanabiliyormuyuz?